Какво показа Аршавин срещу Барселона и защо това може да му навлече неприятности?


П. Пенков

Какво показа Аршавин срещу Барселона и защо това може да му навлече неприятности?

Благодарение на прекрасното си попадение, Андрей Арвашин успя да подари победата на Арсенал срещу Барселона, но след като отбеляза във вратата на Виктор Валдес, руснака не изрази радостта си по неговия типичен начин с позалец на устните си, а разкри емоцията, като вдигна тениската си, под която се разкри друга, на която беше разположено логото на неговата модна колекция "Андрей Аршавин".

Руснакът вероятно ще си навлече неприятности след тази своя проява, тъй като УЕФА забранява всякакви рекламни прояви без изрично съгласие. Когато беше попитан от руските медии относно тениската, която показа след попадението си срещу Барселона, Аршавин отговори: "Предпочитам да не говоря за това. Надявам се качествата ми като футболист да ми помогнат в рекламирането на марката. Това е част от живота ми, но мога да кажа, че футбола остава на първо място в кариерата ми."

В допълнение артилеристът сподели, че желае да разшири областите на своята марка, но изключи да се продават алкохол или цигари с името "Андрей Аршавин". Според руснака водеща линия в модната марка е стила Кежуал, който включва три линии - детски дрехи, младежка колекция и дрехи за мъже. Логото на марката представлява силует на Аршавин, държейки показалеца си близо до устните си, което е обичаен начин за отпразнуване на гол от страна на руснака.

Аршавин е взел решението да учи моден дизайн, когато е бил на 17 години, след което е успешно приет в Университета по Технология и Моден Дизайн в Санкт Петербург.

  Сподели
501