Клоп не одобрява посещението на Салах на сватбата


Н. Гавазов

Клоп не одобрява посещението на Салах на сватбата

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде да се разбере, че не одобрява решението на нападателя Мохамед Салах да присъства на сватбата на брат си в Кайро.

В следващите три мача Ливърпул няма да може да разчита на Салах, който се зарази с коронавирус по време на пребиваването си до египетския национален отбор и по този начин разочарова клуба си.

Мохамед очевидно се е заразил с инфекцията по време на сватбеното тържество на брат си и Клоп не одобрява присъствието на играча на такова претъпкано събитие в разгара на пандемията.

"Днес той се връща, както чух. Непрекъснато сме в тесен контакт. Когато той даде тест с отрицателен резултат, процесът ще продължи. Той е добре и се справя добре.

Мога да говоря за моя опит в Германия това лято. Мой приятел специално премести рождения си ден заради мен, знаейки, че ще дойда в Германия. 50 души присъстваха на партито, но в последния момент реших, че няма да присъствам. Това бе просто рожден ден и бе разрешено в Германия по това време. Партито бе на открито, но аз все пак не отидох.

В различните страни това работи по различен начин и някъде социалният натиск е по-силен. Сватбата на брат е много специален момент.

"Мога само да кажа, че моите играчи са невероятно дисциплинирани. Останалото ще остане между Мо и мен", заяви Клоп.

Напомняме, че капитанът на отбора Джордан Хендерсън ще пропусне мача срещу Лестър в неделя. Въпросът за готовността на Фабиньо и Тиаго Алкантара е отложен за  последния момент.

  Сподели
167