Задържаха съпругата на Колашинац


Н. Гавазов

Задържаха съпругата на Колашинац

Бела Колашинац, която е съпруга на защитника на Арсенал Сеад Колашинац, бе задържана на летището в Лондон при пристигане от Франкфурт, съобщава The Sun.

Според източника, момичето се е опитало да внесе в страна електрошоков пистолет, купен за самозащита. Бела изпрати писмо до превозвача предварително, за да разбере дали може да носи оръжие на борда на самолета, но получи отговора едва в Англия. Отбелязва се, че момичето може да бъде затворено за шест месеца за вноса на забранено оръжие, тъй като разрешението й не е валидно във Великобритания. Въпреки това с помощта на адвоката на съпруга си тя успя да премине границата без правни последици.

Напомняме, че през лятото на 2019 г. Колашинац и Месут Йозил бяха нападнати в Лондон. Нападателите се приближиха до автомобила на футболистите със скутери, след което ги заплашиха с ножове. Месут излезе от колата и се затича към ресторанта за помощ, докато Сеад се противопостави на нападателите. Колашинац  успя да прогони престъпниците. По-късно полицията проследи и арестува нападателите.

  Сподели
196