Вела отнесе наказание от шест месеца


Н. Гавазов

Вела отнесе наказание от шест месеца

Нападателят на Арсенал и националния отбор на Мексико Карлос Вела бе наказан да не играе за страната си половин година, след като се забърка в секс-скандал в началото на месеца. Както вече Futbol TV съобщи, нападателят на Арсенал Карлос Вела и защитника на Фулъм Карлос Салсидо, заедно със съотборниците си от националния отбор на Мексико, след победата на 6 септември в приятелска среща срещу Колумбия с 1:0, наели проститутки и травестит в хотела в който били отседнали и се забавлявали с тях до сутринта.

Информацията се появи най-напред в мексиканския спортен сайт La Aficion , който показва снимки от личния сайт на травестита и с меню с нестандартни секс услуги.

За частния купон в Монтерей мексиканците са платили „скромната" сума от 1600 евро, а местния вестник Record пък е заснел как една от проститутките напуска хотела в 6 часа сутринта, облечена с фланелка на националния отбор на Мексико.

Халфът Ефраин Хуарес също бе наказан за не играе за Мексико, а другите футболисти от тима се отърваха само с глоби. Карлос Вела игра 73 минути за Арсенал снощи в двубоя за Купата на Лигата срещу Тотнъм (4:1 след продължения).

 

  Сподели
179