Бившата приятелка на Сала: Разследвайте футболната мафия


Н. Гавазов

 Бившата приятелка на Сала: Разследвайте футболната мафия

Бившата приятелка на новото попълнение на Кардиф Сити Емилиано Сала - 27-годишната  Беренис Шкайр изрази съмнения, че изчезването на самолета, на който аржентинският футболист отлетя за Уелс е инцидент. Тя призова да се проучи внимателно факта, че самолетът, на борда на който се намираше Сала и друг човек изчезна от радара предишния ден.

“Искам да се събудя и всичко това да се окаже лъжа. Моля ви, разследвайте, защото аз не мога да повярвам за тази катастрофа. Не спирайте търсенето заради лошо време, след като сте намерили само плаващи предмети. Не мога да повярвам, че спират търсенето до утре (б.р. днес), губят време и не правят нищо… чувствам се безсилна. Намирам се в някакъв кошмар. Не мога да спра да мисля за теб, Еми.

Най-много съжалявам за това, че не ти казах всичко, което чувства сърцето ми. Че те обичам. Защо това нещастие се случва на такъв прекрасен човек, пълен с планове, трудолюбив, добър човек, посветен на работата си.  Еми, сърцето ми е разбито. Все още не мога да го разбера. Аз съм съсипана. Чувствам болка, страх, гняв и безсилие, защото не мога да направя нищо. Знам, че ти си силен. Чакаме те", написа тя в емоционално обръщение в социалните мрежи.

В отделно съобщение Шкайр написа: “Разследвайте футболната мафия, защото не вярвам, че това беше инцидент."

  Сподели
641