Подолски защити Рибери


Н. Гавазов

Подолски защити Рибери

Бившият нападател на националния отбор на Германия и Байерн Мюнхен  Лукас Подолски коментира критиките към  полузащитника на мюнхенския отбор Франк Рибери.

Напомняме, че французинът публикува видеоклип в своя акаунт в Twitter, на който се вижда как известният готвач Нусрет Гьокче му сервира "златна пържола“ на стойност 1 200 евро. След този случай много интернет потребители подложиха на критика Рибери, който  остро реагира на нападките и обиди хората, които оставиха негативни коментари. В резултат на това ръководството на Байерн  глоби френския футболист за неподходящо поведение.

"Дали това е пържола от злато, сребро или бронз, не ми пука. Мисля, че той не се превръща в друг човек, ако яде "златна пържола“ или кебап. Всичко не е толкова драматично, колкото бе представено в медиите", заяви Подолски.

Както е известно, Рибери прие исляма при женитбата си с алжирката Вахиба Белхлами и има пет деца. Противно на каноните на религията, които предвиждат скромност, въздържание и благотворителност, Франк, с мюсюлманското име Билял Юсуф Мохамед не един път се забърка в различни скандали, най-големият от които е през 2010 година, когато имаше връзка с непълнолетна проститутка и която препоръча на членове на френския национален отбор. Освен това Рибери поръча специален самолет за въпросната девойка, която трябваше да го радва с ласките си по време на рождения ден в Мюнхен.

  Сподели
386