Стъридж може да бъде наказан заради роднините си


Н. Гавазов

Стъридж може да бъде наказан заради роднините си

Двама роднини на Даниел Стъридж са залагали на трансфер на нападателя на Ливърпул през януари, заради което футболистът се сблъска с проблеми с Футболната асоциация на Англия (ФА).

Напомняме, че през миналата седмица ФА обвини Даниел в нарушаване на забраната за футболисти да залагат в букмейкърски кантори. След няколко дни стана известно, че играчът вероятно е залагал на свой трансфер в УБА през януари.

Сега се появи по-голяма яснота по темата. ФА провежда разследване на два залога. Първият е в размер на 10 000 паунда и е извършен от братовчеда на Стъридж, който е заложил на трансфер на играча в Интер. Преходът на 29-годишния англичанин в клуба от Милано обаче не се състоя и залагащият е загубил парите си.

Друг близък роднина обаче е имал повече късмет - той е заложил на трансфер на Стъридж в УБА и съответно е спечелил солидна сума, чийто размер не се уточнява.

Така или иначе, сега Стъридж, който има 4 гола в 12 мача през този сезон, най-вероятно ще бъде наказан за нарушаване на забраната за футболисти да залагат в букмейкърски кантори.

  Сподели
384