Моника разкри подробности около срещата си с Крауч


Н. Гавазов

Моника разкри подробности около срещата си с Крауч

19 годишната проститутка Моника Минт разкри пикантни подробности около срещата си с нападателя на Тотнъм Питър Крауч. Както стана ясно от News of The World, високият футболист си е организирал „ергенски" уикенд в Мадрид, по време на който срещу 1000 евро се е забавлявал за около час с жрицата на любовта.

„Той изглеждаше приятен, така, че аз го оставих да поеме контрола върху нещата. Питър нямаше никакво колебание да си плати за секс и не беше изобщо нервен", заяви Моника в интервю за изданието.

Предателството на Крауч към годеницата си Аби Клинси идва само няколко дни след като двамата се завърнаха от романтично пътешествие. Двамата имат връзка от четири години, а на 15 юли миналото лято футболистът предложи годеж на своята приятелка, която прие. Клинси, която всеки месец се появява полугола на кориците на някое мъжко списание бе обявена от Zoo за най-сексапилната блондинка на Острова. Двамата бяха разделени за известно време след края на Мондиала през 2006 г. - тогава около Абигейл избухна скандал, след като папараци я издебнаха да смърка кокаин в нощен бар. Бесен заради снимките, Крауч се отрече публично от Аби чрез адвокат, но малко след това двамата се събраха отново.

„Не знаех, че е сгоден за жена като Аби. Не мога да повярвам, че плаща за секс с някоя като мен, след като има толкова красива жена у дома си", споделя проститутката.

„Той поиска да правим секс още в таксито докато пътувахме през централната част на Мадрид, без да се притеснява, че могат да ни видят. В бара където се запознахме, аз очаквах клиент, но когато разбрах, че той няма да дойде се насочих към Крауч и приятелите му. Помислих, че е някой баскетболист, след това служител ми каза, че играе за английския Ливърпул. Питър плащаше всичко. Те пиеха водка от два литра и видях на масата празна бутилка от шампанско. Говоря слабо английския и превеждаше приятеля му, който ме попита искам ли да правя секс. Аз отговорих „Да" и тогава той извика такси", продължава с откровенията си Моника.

„В таксито обсъдихме отново колко ще му струва услугата. Аз обикновено събирам около хиляда евро на вечер. Разговаряхме на развален английски и превеждаше таксиметровия шофьор. Питър каза, че не иска цяла вечер, а само един час, защото ще се връща при приятелите си. Но накрая се съгласи да ми даде хиляда евро. Шофьорът послужи като посредник. Взе парите, преброи ги и след това ми ги даде. Тръгнахме към най-близкия хотел. Не беше нервен. Мъжете обикновено са нервни когато са за първи път с проститутка. Целуна ме, но целувката му не беше добра. Свали горнището ми, за да вижда гърдите ми, макар че аз не исках, тъй като бяхме в такси. После събу дънките си и ми показа какво иска да правим. Направих това, което искаше, за около 15 минути. Спряхме на един светофар, а той изобщо не се тревожеше, че може да го види някой. Шофьорът пък се шегуваше с него, защото краката му бяха толкова дълги, че при всяко движение опираха силно в шофьорската седалка", разкрива подробности проститутката.

В 5.30 двойката наели срещу 96 евро апартамент в тризвезден хотел в южната част на града.

„В хотела искаше да платим за стаята с моята кредитна карта, но тя е счупена и трябваше да ползваме неговата. Настояваше стаята да е на мое име и аз дадох на рецепциониста личната си карта и данните си. Влязохме, предложих му бира от снекбара, но той искаше само кола. Постоянно повтаряше: "Боже, красива си!". Бе много мил, испанските футболисти са много арогантни и ме третират като предмет. Питър бе приятен. След като свършихме, взе бутилка с минерална вода и напусна. Не каза дори довиждане. Аз пък заспах", приключва историята си 19-годишната проститутка.

Скандалът бе потвърден и от шофьорът на таксито.

„Не можех да повярвам, че го правеха в таксито. Имам кочан с квитанции, на които Моника написа цифрата 1000 евро, така, че Питър да знае колко трябва да плати. Преди да влязат в хотела той ми даде парите, аз ги преброих и ги дадох на Моника. Тя след това ми плати 50 евро за пътуването", споделя шофьорът на таксито.

Това е поредният сексскандал, в който се замесва звезда от английския национален отбор. По-рано тази година в изневяра бяха спипани Джон Тери и Ашли Коул, като последния в момент е в процес на развод с Черил Коул. Защитникът на Челси пък загуби капитанската си лента и дори имаше призиви да бъде отзован от националния отбор на Англия.

 

  Сподели
161