Изписаха Сър Алекс от болница


Н. Гавазов

Изписаха Сър Алекс от болница

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън бе изписан от болницата след като премине през всички възстановителни процедури. Напомняме, че великият шотландец получи кръвоизлив в мозъка и се подложи на операция. Сега за него ще се грижат най-близките му хора.

Съобщава се, че бившият мениджър се надява да бъде на трибуните на "Олд Трафорд" от самото начало на следващия сезон. Преди това шотландецът ще наблюдава мачовете от Мондиал 2018 по телевизора.

"Всички знаят, че Сър Алекс е победител, а това бе поредната битка, която той не възнамеряваше да загуби. Той отново е на краката си и е радостен, че напусна болницата. Прогнозите са много перспективни и е въпрос на време да се върне на "Олд Тарфорд", заяви източник от обкръжението на Сър Алекс.

Според неофициални информации, бившият мениджър ще се отправи за около две седмици в Швейцария в края на този месец, като с него ще има медицинско лице, което ще следи състоянието му. Предполага се, че става дума за медицинска сестра, а не за доктор. Освен това шотландецът ще пътува до там с автомобил, което в неговото състояние е по-щадящо, отколкото пътуване със самолет.

  Сподели
401