Разследват Императора за връзки с наркомафия


.

Разследват Императора за връзки с наркомафия

Скандално известният нападател на Фламенго Адриано е бил разпитан от следователи в Бразилия по подозрения, че има връзки с наркотърговци, съобщава тази сутрин новината O'Globo , а по-късно същата информация съобщи и АР. Според изданието, през декември 2009 година Адриано е превел сумата от 33 000 долара на престъпна групировка. Още по-крупна сума е преведена на същата групировка и през лятото на същата година.

Прокурорът на Рио де Жанейро Алешандре Темистоклеш поиска да бъдат проверени всички банкови сметки на нападателя, също и телефонните му разговори. От прокуратурата обявиха, че футболистът на Фламенго е загазил сериозно.

В момента тече следствие срещу наркотърговците. Източник на изданието близък до властите е заявил, че нападателят се разследва за връзка с групировка, както и за организиране на канал за пренасяне на оръжие и наркотици в Бразилия.

"Става въпрос за много тежки провинения. Има ясни следи, че Адриано е давал пари на наркобоса Фабиано Атанасио и с негова помощ за организирани канали за пренасяне на оръжия и наркотици", заяви източникът

Адриано отрече информацията и отказа да дава изявления пред медиите.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
82