Рууни се извини за снимката в пияно състояние


Н. Гавазов

Рууни се извини за снимката в пияно състояние

Нападателят на националния отбор на Англия Уейн Рууни се извини за своето поведение по време на пребиваването си на лагер-сбора на "Трите лъва". Напомняме, че по-рано The Sun публикува снимка на капитана на националния отбор на Англия и Манчестър Юнайтед, на които играчът е във видимо пияно състояние на снимката.

"Уейн наистина съжалява, че снимките, направени от феновете, бяха публикувани днес. Макар, че това бе почивен ден за целия отбор, той напълно осъзнава, че подобни снимки са недопустими за човек с неговия статут. Рууни разговаря с Гарет Саутгейт и с техническия директор на Футболната асоциация и поднесе своите искрени извинения. Също така той иска да помоли за извинение младите почитатели, които видяха тези снимки", заяви представител на Рууни.

Напомняме, че по-рано се появи информация, че мениджърът на Юнайтед Жозе Моуриньо е бесен на служителите на Футболната асоциация, които са допуснали Рууни да се напие и да бъде сниман в нетрезво състояние по време сватбеното тържество в същия хотел. Поругалецът обаче е на мнение, че Уейн е имал право да се отпусне по време на почивния си ден. 

 

  Сподели
76