Анонс на 3-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 3-ти кръг от Серия А

Палермо - Наполи
Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 10.09.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Давиде Маса

Изглежда, че единственото постоянно нещо при Палермо е промяната. Тимът вече смени своя мениджър само след 2 кръга и начело е Роберто Де Зерби. Не се очаква обаче той да направи големи промени в тима за първата си среща.

Наполи подобри дълбочината в състава през трансферния прозорец, като точно преди почивката за национални срещи този отбор взе и победа. Новите лица може да имат нужда от време за адаптация, но поне възможността да се стигне до умора в края на сезона, както миналата година, е ограничена.

Гостите са фаворити тук макар пътуването до Ренцо Барбера никога да не е леко. Наполи ще трябва да принуди своя домакин да сбърка, което е силно вероятно с оглед нестабилността при мениджърите.

Прогноза: Палермо - Наполи 0:2

 

Болоня - Каляри
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 11.09.2016г.
Час: 13:30
Съдия: Росарио Абисо

Болоня спечели и загуби в двата кръга до момента, но страшното е, че бяха допуснати 5 гола точно преди почивката от Торино. Роберто Донадони ще трябва да е работил над този проблем по време на националната пауза, за да не допусне това да се повтори.

Каляри успя да направи 2:2 с Рома след загубата си на откриването на сезона, което е повишило увереността преди този двубой. Гостите имат и малко проблеми на фона на своя домакин, що се касае за контузени играчи.

Очаква се балансиран мач между два адаптиращи се към новата година отбори. Домакинството обаче не трябва да се подценява тук.

Прогноза: Болоня - Каляри 0:0

 

Аталанта - Торино
Стадион: "Атлети Адзури д'Италия", Бергамо
Дата: 11.09.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Маурицио Мариани

Аталанта загуби и двата мача до тук, а изглежда Джан Пиеро Гасперини не успява да накара своите момчета да заиграят по план. 

Торино се справи добре в първите два мача, но все още липсват важни играчи от атаката на клуба. Синиша Михайлович ще трябва да намери решение на тази задача, след като в миналия кръг стана ясно, че именно на силната си атака тимът ще разчита този сезон.

Домакините ще търсят първите си точки срещу съперник, който може и да се затрудни в достигането до вратата на противника. Торо обаче започна подсилване и на задната си линия с гръмкото попълнение на Джо Харт от Ман Сити.

Прогноза: Аталанта - Торино 0:1

 

Киево - Лацио
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 11.09.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Даниеле Орсато

Киево получи много трудна програма в началото на годината, като след Интер и Фиорентина във Верона идва Лацио. Изненадата в първия кръг с победата над Интер добави самочувствие в отбора, поради което и Лацио трябва да внимава тук.

Лацио, както своя опонент, има 3 точки след Аталанта и Ювентус. Симоне Индзаги обаче получи похвали за работата си до момента. Тимът му няма проблеми с контузии и е в изгодна позиция за още точки.

Очаква се и двата състава да имат план за изпълнение, но Лацио превъзхожда технически противника си.

Прогноза: Киево - Лацио 1:2 

 

Дженоа - Фиорентина
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 11.09.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Лука Банти

Дженоа успя да вземе две поредни победи и нападателят Леонардо Паволети вкара два гола до момента. Сега едно от големите изпитания в сезона идва за проверка на възможностите на домакините.

Фиорентина се върна на пътя на победата след загубата от Ювентус с триумф над Киево у дома. Трансферите в този тим бяха предимно навън и закупуване на перспективни играчи, отколкото пръскане на пари, което може да се определи като оптимистична, но и рискова ситуация.

И двата отбора залагат на атакуващ стил, но практикуван на различна скорост. Дженоа е по-директен с добра размяна на позиции на играчи, докато Фиорентина разиграва повече и търси празни пространства. В такова тактическо надиграване един момент обикновено определя победителя.

Прогноза: Дженоа - Фиорентина 1:1

 

Рома - Сампдория
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 11.09.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Пиеро Джакомели

Рома се провали след като водеше с 2 гола на Каляри в последния кръг. Лучано Спалети не беше доволен от показаното и в това не остана съмнение след края на мача. Той може да прибегне и до някои промени в състава си сега.

Сампдория беше стабилна срещу Емполи и след това срещу Аталанта, като натрупа 6 точки до момента. Сега препятствието е огромно, но перфектният старт носи увереност на гостите, които ще искат да поставят Спалети в още по-трудно положение.

Гостите ще играят без никакво напрежение и с високо настроение. Това може да доведе до проблеми за Рома, която изглеждаше добре преди загубата от Порто в преиграването на плейофа за влизане в Шампионска лига.

Прогноза: Рома - Сампдория 1:1

 

Емполи - Кротоне
Стадион: "Карло Кастелани", Емполи
Дата: 12.09.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Валери

Емполи не успя да вземе нито една точка до момента, като изглеждаше, че всички позитиви, натрупани през последните сезони, бяха заличени от многото продажби и смяната в мениджърския пост. Този отбор трябва да се сплути и да започне да взима точки отново.

Кротоне също няма точки в актива си до момента. За сега Серия А изглежда е прекалено високо ниво за класата на отбора. Да си фаворит за изпадане и да няма какво да губиш обаче не е лоша позиция за състава, който може само да се докаже до края на кампанията.

И двата тима имат добра възможност за спечелване на точки, но Емполи има повече опит от своя съперник в елита, както и бонусът да играе у дома. 

Прогноза: Емполи - Кротоне 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
219