Тохир: Целта пред Интер е попадане в Шампионска лига


Н. Гавазов

Тохир: Целта пред Интер е попадане в Шампионска лига

Президентът на Интер Ерик Тохир разказа за задачите пред клуба през новия сезон, а също така и какви са намеренията на ръководството относно трансферите в отбора през това лято.

"Манчини свърши хубава работа. Интер с Де Буур има същата цел - да попадне в Шампионска лига. Разбира се, рано е да говорим, дали ще успеем или не, но Франк никога не е тренирал в Италия. Макар, че Антонио Конте и Юрген Клоп никога не бяха тренирали в Англия. Надявам се, че ще започнем да събираме точки още от мача с Киево", заяви Тохир.

"Ювентус е силен, но това не означава, че се отказваме от преследване на най-високи задачи. Наполи и Рома потенциално също могат да се преборят за първото място. Но повтарям: за Интер е важно преди всичко да се класира в Шампионска лига. Няма да купуваме толкова много играчи, както през миналия сезон, но ще усилим състава. В крайна сметка ще закупим още 1-2 играчи. Заедно с компанията Suning привлякохме Кандрева. Целта ни е да създадем силен отбор, а не да правя тим-мечта. Мачовете се печелят от силните отбори", каза още босът.

 

  Сподели
67