Сасуоло – Интер: Ще се доближат ли домакините към Лига Европа?


Н. Гавазов

Сасуоло – Интер: Ще се доближат ли домакините към Лига Европа?

Сасуоло - Интер
Стадион: "Кита дел Триколоре", Реджо Емилия
Дата: 14.05.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Андреа Джервасони

Изненадата през този сезон в Серия А Сасуоло посреща Интер в опит да завърши кампанията с евентуално участие в Лига Европа. Домакините успяха да изместят Милан от 6-то място с преднина от 1 точка. Скромният тим е в серия от 3 поредни успеха и общо 4 кръга без поражение, в които Андреа Консигли допусна само едно попадение в своята врата. Карим Лариби и Емануеле Теранова лекуват травми, а особено важният за играта на отбора Доменико Берарди е контузен и на негово място се очаква да започне Матео Политано.

Интер не завърши лошо сезона със своето 4-то място и участие в Лига Европа догодина, макар че сред феновете се таеше надеждата, че ще успеят любимците им да се преборят за Шампионска лига. "Нерадзурите" през първата половина на кампанията дълго време беше в битката дори за Скудето, но накрая дойде спад в представянето, което ги свали от Топ 3. Една от огромните причини за това е изключително лошата игра в гостуванията, в които италианският гранд е записал само една победа от 9 срещи. Роберто Манчини няма да може да разчита на двамата си голмайстори и ключови фигури Марио Икарди и Иван Перишич, а към тях се присъединява вратаря Ханданович.

Сасуоло без съмнение ще се опита да вземе 3-те точки, за да запази така важното 6-то място, а атмосферата на стадиона ще наелектризира допълнително ситуацията. Интер от друга страна няма за какво да играе освен за своята чест, а ще е интересно да видим как ще подходят към двубоя гостите и дали ще помогнат на своя градски съперник Милан. Въпреки това, играта на "нерадзурите" логично много ще пострада от липсата на ключови фигури, макар че и в скромния тим на домакините също има някои проблеми със състава.

Прогноза: Сасуоло - Интер 0:0


Последни 5 изиграни срещи:

Сасуоло:

17 април Фиорентина - Сасуоло 3:1 (Серия А)
20 април Сасуоло - Сампдория 0:0 (Серия А)
24 април Торино - Сасуоло 1:3 (Серия А)
01 май Сасуоло - Верона 1:0 (Серия А)
08 май Фрозиноне - Сасуоло 0:1 (Серия А)

Интер:

16 април Интер - Наполи 2:0 (Серия А)
20 април Дженоа - Интер 1:0 (Серия А)
23 април Интер - Удинезе 3:1 (Серия А)
01 май Лацио - Интер 2:0 (Серия А)
07 май Интер - Емполи 2:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Сасуоло - Интер

5 срещи
2 победи за Сасуоло
0 равенства
3 победи за Интер
Голова Разлика: 16:4 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
180