Анонс на 35-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 35-ти кръг от Серия А

Фрозиноне - Палермо
Стадион: "Матуза", Фрозиноне
Дата: 24.04.2016г.
Час: 13:30
Съдия: Джанлука Роки

Като загуби от Киево, Фрозиноне не само пропусна шанса си да излезе от опасната зона, но и позволи на Карпи да се приближи още една точка напред в таблицата.

Равенството на Палермо с Аталанта не беше търсения резултат в последния кръг, но всяка точка е приближаване до сигурността, особено преди такъв сблъсък за оцеляване срещу директен опонент на дъното.

Това със сигурност ще е един от най-напрегнатите двубои в сезона, а с оглед на факта, че остават 3 кръга до края, Фрозиноне и Палермо ще гледат да изключат опонента си от битката за оцеляване. Равен няма да устрои нито една страна, тъй като Карпи домакинства на Емполи в понеделник, готов да се възползва от всяка спънка на противниците.

Прогноза: Фрозиноне - Палермо 2:0

 

Аталанта - Киево
Стадион: "Атлети Адзури д'Италия", Бергамо
Дата: 24.04.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Анджело Кервелера

Аталанта събра 8 точки в последните 5 мача, което включва един обрат от 2:0 за точка срещу Рома. Сега позицията на тима изглежда добре и с добри шансове за събиране на 40 точки до края.

Киево, учудващо, се намира на втория най-добър поход от резултати в лигата с 14 точки в последните 6 мача, като само Ювентус е пред тима със своите 18. С победа тук Киево може да прескочи Сасуоло и да мечтае за завършек в Европа.

Очаква се отворен двубой с оглед на факта, че и двата тима няма за какво да изчакват противника си. Нито един от двата отбора не търси точката и се очаква добър мач за наблюдаване.

Прогноза: Аталанта - Киево 1:0

 

Болоня - Дженоа
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 24.04.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Антонио Дамато

Болоня загуби отново и сега вече 9 кръга няма победа. Загубата от Наполи бе очаквана, но 6:0 е неприемливо. 

Дженоа победи Интер през седмицата у дома и така се покачи до горната половина в класирането. Сега тимът ще доказва, че загубата от Карпи е само случайност.

Домакините ще искат да се реабилитират от погрома срещу Наполи, което означава, че ще положат допълнително усилие да се върнат към победите. Дженоа не показва постоянство, но ще е трудно Болоня да вземе победа.

Прогноза: Болоня - Дженоа 1:1

 

Сампдория - Лацио
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 24.04.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Никола Рицоли

Сампдория се върна от Сасуоло с точка, но не заслужаваше нищо от тази среща и бе спасен само от Емилиано Вивиано, който спря дузпа в последната минута от Доменико Берарди.

Лацио вероятно очакваше загубата от Ювентус през седмицата, и сега ще търси връщане към резултатите.

Сампдория има 7 точки предимство пред опасната зона, затова може да се говори за сигурност, но това не означава играчите да се отпуснат в този момент. Целта отново трябва да са 3 точки. Лацио се намира само на 5 точки от Милан и все още се бори за 6-то място.

Прогноза: Сампдория - Лацио 1:3

 

Торино - Сасуоло
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 24.04.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Михаел Фабри

След 3 поредни победи Торино загуби срещу Франческо Тоти, който обърна срещата за Рома в своя полза през седмицата. Торо обаче се намира в добра форма и показва стил.

Сасуоло не успя да се доближи до Милан в таблицата в последните 3 кръга и допусна Лацио и Киево близо до себе си. Ако този отбор търси все още Европа догодина, ще му е нужна победа сега.

Торино обаче е в по-добра форма и ще се надява да намери място в горната половина на таблицата след като пропадна до 12-то място. Сасуоло има мотивацията, но не показва играта за успеха.

Прогноза: Торино - Сасуоло 2:1

 

Рома - Наполи
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 25.04.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Даниеле Орсато

Лучано Спалети получи критики заради това, че задържа Франческо Тоти извън състава в първите си срещи с тима, и когато капитанът стъпи на тревата той промени хода на цели три мача за Рома за няколко минути. Всичко това запрати медиите към Спалети, който обаче изглежда знае как да използва Тоти оптимално.

Наполи вероятно се отказа от мечтите за титла, но все още трябва да внимава да не допусне Рома на второто място. Равен ще е в полза на гостите, но Сари няма да се задоволи с това. Очаква се този отбор да контролира темпото.

И двата отбора са в пълно здраве в последно време. Определено това е двубой, който обещава зрелище и голове, заедно с нажежена атмосфера. Тоти и Игуаин са имената, за които ще се внимава, но всичко може да се случи на Олимпико.

Прогноза: Рома - Наполи 2:1

 

Карпи - Емполи
Стадион: "Алберто Бралия", Модена
Дата: 25.04.2016г.
Час: 20:00
Съдия: Паоло Валери

Очакваше се Карпи да загуби точки в полза на Фрозиноне и Палермо, но тимът напредна с една след като директните опоненти не успяха да спечелят мачовете си.

Емполи победи в два поредни кръга, но в последните 4 гостувания видяхме само загуби за тима. Формата на гости не е добра за Емполи защото победата липсва в 7 поредни гостувания.

Домакините ще са отчаяни за трите точки, но Емполи обикновено контролира играта на терена. Карпи ще трябва да заложи на контрата и да чака противника си. 

Прогноза: Карпи - Емполи 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
182