Ювентус – Лацио: Гостите няма да спрат шампиона


Н. Гавазов

Ювентус – Лацио: Гостите няма да спрат шампиона

Ювентус - Лацио
Стадион: "Ювентус Стейдиъм", Торино
Дата: 20.04.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Мацолени

Дербито на този междинен 34-ти кръг изправя един срещу тимовете на Ювентус и Лацио. Шампионът на Италия се намират на първа позиция в таблицата на 9 точки от своя преследвач Наполи и по всичко изглежда, че ще успее да защити титлата си. Формата на домакините в Серия А продължава да е впечатляваща и едва ли ще видим провал в самия край на сезона. Проблемите при Ювентус са свързани с липсата на немалко играчи и този път с травми са Мартин Касерес, Киелини, Роберто Перейра, Маркизио и Нето, а пък Алваро Мората е наказан.

Лацио записаха два поредни успеха, което им позволи да се изкачат на 8-мо място само на 4 точки от 6-я Милан. Сега обаче срещу "римските орли" излиза сериозен съперник в страхотна форма, а ако не вземат нещо от тази среща шансовете им за Европа догодина ще избледнеят. В състава на гостите има твърде много проблеми с отсъстващи играчи и в лазарета са Щефан Де Врай, Раду, Стефано Маури, Абдулай Конко, Рикардо Кишна, Едсон Браафхайд и Бериша.

Ювентус ще годни дежурните си 3 точки, докато в Лацио би трябвало да бъдат доволни и на точката. И двата отбора имат проблеми с липсата на играчи, но изглежда по-трудно ще бъде на "римските орли" да се справят със ситуацията.

Прогноза: Ювентус - Лацио: 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
250