Дженоа – Интер: Гостите в опит за Топ 3


Н. Гавазов

Дженоа – Интер: Гостите в опит за Топ 3

Дженоа - Интер
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 20.04.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Масимилиано Ирати


Интер гостува на намиращият се в средата на таблицата Дженоа в двубой от междинния 34-ти кръг на Серия А с нагласата да опита последен щурм към Топ 3. За домакините общо взето сезона се доиграва, след като се позиционираха на 11-то място далеч на 10 точки от зоната на изпадащите. "Грифоните" са много корав отбор пред своя публика и имат записани 5 победи и две ремита в последните 7 мача на свой терен. Бурдисо, Горан Пандев, Перин и Армандо Ицо няма да могат да вземат участие, а Томас Ринкон е под въпрос.

Интер взе изключително важен успех в дербито с Наполи преди дни, което позволи на тима да се доближи само на 4 точки от Топ 3. Едва ли "нерадзурите" могат да изпуснат Топ 5, тъй като преследвача Милан е твърде назад с 9 точки пасив, което дава спокойствие на гостите да се опитат да гонят местата даващи право на Шампионска лига. Единственият, на който няма да може да разчита Роберто Манчини е наказания Кондогбия.

Изключително трудно ще бъде на Интер да вземе 3-те точки при това тежко гостуване, но пък и Дженоа на този етап вече няма за какво да се бори или играе. В допълнение и липсата на важни играчи ще усложни играта на домакините, но все пак смятаме, че ще успеят да удържат поне равенството.

Прогноза: Дженоа - Интер 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
198