Анонс на 34-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 34-ти кръг от Серия А

Наполи - Болоня
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 19.04.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Андреа Джервасони

Мечтите на Наполи за титла се изпариха миналата седмица когато на "Сан Сиро" тимът загуби, а Ювентус се справи с Палермо. С 9 точки разстояние и 5 кръга до края вероятно този отбор трябва да погледне зад себе си и да опита да задържи Рома на разстояние.

Болоня загуби един равностоен мач с Торино в последния кръг. Тимът на Донадони обаче не трябва да се притеснява за класирането, а по-скоро за играта си след като победата липсва в 8 поредни кръга.

Домакините ще са гладни за точки след като загубиха такива в два от последните три мача, но настроението няма да е на ниво. Очаква се на "Сан Паоло" да се усети агресията на домакините и публиката, докато преди се разчиташе на настроението и ентусиазма. Болоня със сигурност не се чувства фаворит и вероятно ще търси равния.

Прогноза: Наполи - Болоня 2:1

 

Сасуоло - Сампдория
Стадион: "Кита дел Триколоре", Реджо Емилия
Дата: 20.04.2016г.
Час: 19:30
Съдия: Маурицио Мариани

Шестото място и Милан се отдалечиха от Сасуоло след поредни загуби. Постигнатото в настоящата кампания обаче все още трябва да радва тима макар да остана чувството, че с показаното домакините можеха да се намерят и в Европа догодина.

Сампдория изигра добър мач с Милан в последния кръг, но заради едно спорно решение не поведе на гиганта и даде възможност на опонента да победи във втората част.

Гостите ще търсят регистриране на колкото могат повече точки в класирането до края за оцеляването. Те ще са доволни и на равен тук с оглед позицията на домакините. Сасуоло също ще иска да заличи вкуса на двете поредни загуби с пълен комплект точки.

Прогноза: Сасуоло - Сампдория 2:1

 

Палермо - Аталанта
Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 20.04.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Даниеле Довери

Палермо вече се намира на 3 точки от безопасността след загубата с 4:0 от Ювентус през уикенда, в допълнение към победите на Карпи и Фрозиноне. Гостуването на Аталанта обаче е удобен шанс за подобрение на ситуацията.

Аталанта се справи изненадващо добре когато изоставаше с 2 гола от Рома, но се върна до 3:3. Чувството на разочарование обаче ще остане след като победата не бе постигната при 35 минути във втората част, в които тимът водеше на "вълците".

Аталанта изглежда намери форма в последно време с две победи и един добър равен в последните 4 мача, но Палермо е в много опасно положение в момента и търси точки. Гостите трябва да опитомят съперника с ранен гол ако не искат неприятности.

Прогноза: Палермо - Аталанта 1:0

 

Удинезе - Фиорентина
Стадион: "Фриули", Удине
Дата: 20.04.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Давиде Маса

Удинезе ще продължи да показва непостоянството си в Серия А. В последните седмици този отбор успя да победи Наполи, да загуби срещу Сампдория и да завърши равен с Киево. 

Фиорентина най-накрая постигна победа и възстанови малко от самочувствието си при победа над Сасуоло, която идва след една трагична поредица от резултати.

Удинезе бавно се отдалечава от опасността, но не трябва да спира с оглед на факта, че идват две поредни домакинства, които могат да помогнат за крайното класиране. Фиорентина се намира само на 2 точки от Интер и 4 от Рома, което означава, че победа отново ще върне тима в битката за Шампионска лига догодина.

Прогноза: Удинезе - Фиорентина 1:2

 

Киево - Фрозиноне
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 20.04.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Кармине Русо

Киево се намира в добър момент. Тимът има 3 победи и 2 равенства в последните 5 кръга и определено може да се каже, че този отбор е най-изненадващия в Серия А тази година.

Фрозиноне отговори добре на новините за победата на Карпи над Верона в последния кръг, като превзе мястото на Палермо и сега е на най-високото място в опасната зона и гледа към избягването на понижението от елита. Проблемите в състава липсват и предпоставките за това са налице.

Напрежението над двата състава е от различен характер. Киево вероятно ще заложи на опита си да контролира темпото и няма да бърза да вкарва, но Фрозиноне ще иска да търси трите точки.

Прогноза: Киево - Фрозиноне 2:1

 

Емполи - Верона
Стадион: "Карло Кастелани", Емполи
Дата: 20.04.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Марко Сера

Емполи беше победен от Лацио на "Олимпико", като не показа никаква реакция когато изостана в резултата. Остана впечатлението, че този отбор изчаква края на сезона без напрежение.

Всяка надежда за оцеляване беше попиляна във финалните минути на директната битка на дъното между Верона и Фрозиноне. Сега Хелас се намира на дъното със само 3 победи в кампанията и 9 точки от спасението.

Домакините в този мач имат перфектна възможност да се върнат към победите, но за целта ще трябва и да поискат това на първо място.

Прогноза: Емполи - Верона 1:0

 

Дженоа - Интер
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 20.04.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Масимилиано Ирати

Дженоа спечели 4 от последните си 6 мача, но добрата поредица резултати бе прекъсната от Карпи, изненадващо. Джан Пиеро Гасперини ще трябва бързо да върне своите към концентрация.

Интер спечели последните си 2 мача, като впечатляваща бе играта срещу Наполи. Нерадзурите оказаха подобрение в стила на игра, което донесе и оживление на трибуните заради красивата игра. Това се виждаше рядко за този тим през сезона.

Именно гостите ще са мотивирани в този мач след като Рома загуби точки и третото място е в обсег. Пътуването до "Луиджи Ферарис" обаче никога не е лесно. Тук трябва да бъде показана същата концентрация, както срещу Наполи, ако трите точки са целта.

Прогноза: Дженоа - Интер 0:1

 

Ювентус - Лацио
Стадион: "Ювентус Стейдиъм", Торино
Дата: 20.04.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Мацолени

Ювентус е много близо до това да бъде коронясан за шампион в пети пореден сезон. Победата над Палермо беше по-трудна, отколкото показва резултата, но точките бяха регистрирани. Дори по-добър стана уикенда когато Наполи загуби от Интер.

Това е първото голямо предизвикателство на Симоне Индзаги начело на Лацио, и той има добра инерция от резултати преди мача. Гостите имат шанс да завършат в местата, даващи право на игра в Европа догодина, но ще се задоволят и с точка тук.

И двата тима имат доста проблеми с контузени играчи. За "Старата госпожа" е наказан и Алваро Мората. Освен него обаче контузени са Мартин Касерес, Джорджио Киелини, Роберто Перейра, Клаудио Маркисио и Нето.

Лацио има дори повече проблеми с контузените Де Врий, Раду, Маури, Конко, Кишна, Браафхайд и Бериша.

Ювентус обикновено се възползва от подобни възможности да подсигури лигата рано, но това може и да е по-трудно сега с оглед формата на опонента.

Прогноза: Ювентус - Лацио 2:1

Рома - Торино
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 20.04.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Джанпаоло Калварезе

Рома не успя да се възползва от факта, че Наполи загуби точки на "Сан Сиро" и пропиля аванс от 2:0 в Бергамо като взе само точка от крайното 3:3. Този отбор трябва да преследва Наполи и да се надява съперникът за втората позиция в таблицата да сбърка.

Торино вече три мача печели и изглежда има и късмет в последно време. В тима обаче има някои липсващи - Марко Бенаси, Данило Авелар, Сиро Имобиле и Афирие Акуа.

Рома има нужда от концентрацията си за да избегне нова спънка в преследването на второто място. Атаката на тима действа добре както винаги, но защитата е нетипично пропусклива в последните седмици.

Прогноза: Рома - Торино 2:1

 

Милан - Карпи
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 20.04.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Марко Гуида

Милан взе първите си точки при Брохи, макар тимът да изглеждаше и да играеше по подобен начин на този при Синиша Михайлович. Футболистите в общи линии бяха едни и същи, а и показаното на терена не се отличи особено.

Карпи взе много ценна победа от Дженоа и това постави тима на 3 пункта над Палермо. Вероятно целта тук ще е поне точка от "Сан Сиро".

Очаква се домакините да контролират играта и Карпи да позволи това. Контрата ще е оръжието на гостите, така че "росонерите" ще трябва да внимават да не загубят баланса си когато разпределят топката.

Прогноза: Милан - Карпи 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
228