Анонс на 31-ви кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 31-ви кръг от Серия А

Карпи - Сасуоло
Стадион: "Алберто Бралия", Модена
Дата: 02.04.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Анджело Кервелера

Карпи няма загуба в последните си пет мача и двете последни поредни победи им помогнаха да се измъкнат от последните три отбора на дъното, макар и това да стана по голова разлика.

Откакто победи Милан, Сасуоло пропусна добри възможности да се приближи именно до росонерите в таблицата в следващите два кръга. Сега това е нова добра възможност да се нагнети напрежение над гранда, който играе в неделя.

Домакините се справиха доста добре в последно време и постигнаха трудна цел, но сега с проблемите с наказани играчи формата може отново да спадне, макар че домакинската публика ще направи всичко възможно статуквото да се запази за техните любимци.

Прогноза: Карпи - Сасуоло 1:1

 

Удинезе - Наполи
Стадион: "Фриули", Удине
Дата: 03.04.2016г.
Час: 13:30
Съдия: Масимилиано Ирати

Де Канио започна управлението си със спечелване на една точка, която бе достатъчна за задържането на Карпи и Палермо на три точки разстояние. Още едно равенство ще е добре дошло за тима на домакините с оглед силата на госта в случая.

Наполи спечели последните си три мача и се справи добре със задачата да не оставя Ювентус да се отдалечи на върха. В тима здравето е на много високо ниво в този напрегнат момент от кампанията, а това е позитивно с оглед крайната цел.

Очаква се гостите да спечелят убедително, но според някои мнения в медиите не малка част от играчите ще имат натрупана умора след националните срещи, в които са имали участие. Това не би следвало да е проблем за Маурисио Сари, който умело използва ротацията тази година.

Прогноза: Удинезе - Наполи 0:3

 

Дженоа - Фрозиноне
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 03.04.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Мацолени

Въпреки последната си загуба, Дженоа успя да се отдалечи на 6 пункта от опасната зона и така напрежението над играчите ще спадне в идните срещи.

Фрозиноне обаче се намира в другата граница след като загуби двубоя с основния опонент Карпи. Безопасността е на две точки разстояние и това трябва да мотивира футболистите да покажат максимума на възможностите си. В състава няма проблеми и трябва да видим най-доброто на терена в този момент.

Очаква се едно високо темпо между тези отбори, и със сигурност зрелището може да се очаква.

Прогноза: Дженоа - Фрозиноне 2:1

 

Киево - Палермо
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 03.04.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Маурицио Мариани

Киево успя да се промъкне в топ 10 на класирането в Серия А и сега е на две точки от поставената цел в началото на кампанията - събиране на 40 пункта, което обикновено гарантира спасението в Италия.

Палермо загуби точки и се оказа в опасната зона на дъното по голова разлика. Почивката за национални срещи дойде в подходящ момент да се поработи над хармонията в състава. В тима няма проблеми и се очаква да се види подобрение в играта.

Без напрежение над Киево този тим може да контролира двубоя. Палермо ще трябва да търси успеха, но вероятно ще трябва да използва контрата като оръжие.

Прогноза: Киево - Палермо 1:0

 

Фиорентина - Сампдория
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 03.04.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Андреа Джервасони

Три точки спечелени от последните четири срещи позволиха на Рома да открадне от Фиорентина мястото в топ 3 на Серия А. Виолетовите вероятно мечтаят да завършат в местата на Шампионска лига, но четвъртата позиция няма да е достатъчна за това и е нужно подобрение.

Сампдория така и не намери постоянство в целия сезон. Със седемте събрани точки в последните четири мача обаче тимът остава извън опасността и дори затрудни живота на останалите отбори от дъното.

И двата отбора ще искат да внимават и да не допускат грешки, които могат да доведат до решаване на крайния резултат не само в срещата, но може би и сезона. Поради тази причина се очаква равностоен двубой. Домакините имат качество на своя страна, но трябва и да покажат желание за успеха.

Прогноза: Фиорентина - Сампдория 2:1

 

Болоня - Верона
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 04.04.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Давиде Герсини

След една много добра поредица и завръщане в топ 10 на класирането, Болоня вече няма победа в пет поредни мача, а това включва и поредни загуби.

Верона вече изостава зад Карпи и Фрозиноне на дъното. Спасението вече не се смята за възможност, а този отбор сега брани честта си. Всеки от играчите вероятно ще иска да си намери място в елита и догодина, затова подценяването на Хелас не е добра опция за неговите опоненти.

Болоня може да използва възможността да се върне на пътя на победата, но не трябва да подценява опонента си дори пред собствена публика. Гостите нямат какво да губят и може да изненадат своя домакин.

Прогноза: Болоня - Верона 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
284