Анонс на 26-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 26-ти кръг от Серия А

Верона - Киево
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 20.02.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Марко Гуида

След като постигна първта си победа през сезона и след това записа равен, Верона най-накрая достигна нещо позитивно в сезона. Това обаче бе заличено със загубата с 5:2 от Лацио през уикенда. 

Домакините ще се надяват да вдъхнат отново малко радост на своите фенове, но опонента се намира на комфортна позиция в средата на класирането за момента, макар да страда от много проблеми. Тук цели 10 футболиста са с проблеми за мача и това ще даде възможност на домакините за добър резултат.

Прогноза: Верона - Киево 1:0

 

Торино - Карпи
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 21.02.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Клаудио Гавилучи

Торино се върна към победите макар надеждите за Европа да са минимални. Все пак целта ще е покачване максимално над това 12-то място в Серия А.

Карпи позволи на Фрозиноне да превземе позицията му в класирането след последните 3 кръга, в които не бяха спечелени точки, в сравнение с 6-те от директния опонент на дъното.

С оглед формата на двата отбора всичко изглежда предрешено в полза на домакините.

Прогноза: Торино - Карпи 2:0

 

Сасуоло - Емполи
Стадион: "Кита дел Триколоре", Реджо Емилия
Дата: 21.02.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Валери

Сасуоло вече 7 кръга няма победа, но последната регистрирана точка означаваше, че тимът оставя Емполи на точка зад този клуб. Битката между двата тима за сезона изглежда е за приза "най-голямата изненада", след като и двата отбора се намират в топ 10 на Серия А.

Емполи се намира на подобна лоша серия резултати, без победа в 6 кръга, но този мач е шанс за подобрение.

През сезона двата клуба заслужиха много похвали за стилът на игра и резултатите. Така с оглед класирането Сасуоло и Емполи ще ни предложат нов атрактивен и открит мач, в който без напрежение над себе си ще опитат да вземат максимума.

Прогноза: Сасуоло - Емполи 2:2

 

Аталанта - Фиорентина
Стадион: "Атлети Адзури д'Италия", Бергамо
Дата: 21.02.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Доменико Чели

Аталанта събра само 5 точки в последните 10 мача и от известно време не е регистрирал победа. В последните седмици се забеляза подобрение в дефанзивния вал, но в 3 от последните 5 кръга тимът не вкара гол.

Фиорентина не успя да вземе добър резултат от Тотнъм в Италия, но все пак се върна в резултата от изоставаща позиция и показа добър футбол. Сега проблемите с умората ще са фактор, а и играта в Лондон за втория кръг в Лига Европа трябва да се вземе под внимание.

Формата и потенциала на двата отбора предполага лесна среща за гостите, но Аталанта може да се възползва от участието на противника в европейските турнири.

Прогноза: Аталанта - Фиорентина 1:1

 

Дженоа - Удинезе
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 21.02.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Андреа Джервасони

Дженоа загуби от Милан и се оказа на равно със Сампдория в класирането с по 25 пункта за всеки отбор. Фрозиноне обаче е близо до излизане от опасната зона и превземане на това 17-то място.

Удинезе също е в опасност да попадне в битката за оцеляване след като е само на 2 точки зад своя противник. Домакините със сигурност ще целят да сменят позицията си с тази на съперника.

Загубилият тази среща отбор със сигурност ще се намери в неизгодна позиция и ще трябва да се бори за оставането в елита. Това предполага изнервена среща със страх от допускане на грешки от двете защити и малко шансове за гол.

Прогноза: Дженоа - Удинезе 1:0

 

Фрозиноне - Лацио
Стадион: "Матуза", Фрозиноне
Дата: 21.02.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Кармине Русо

С победата си над Емполи Фрозиноне успя да задмине Карпи и да се приближи до излизане от опасната зона, като е на 3 точки от Дженоа и Сампдория. За първи път в кампанията безопасността е на хоризонта и да се постигне тази цел в това локално дерби ще е прекрасно за феновете.

Лацио успя да избегне загуба в Турция и така да уравновеси донякъде лошата форма в Италия тази година. Тимът се справя добре в Европа, но се намира на 7 точки от шестото място в Серия А. Състава е в добро здраве и има качествата да пренесе формата и у дома.

Загуба от новак в лигата ще е разочароваща за гостите, но това не се и очаква. В същото време Фрозиноне има мотивация да търси това и да покаже на какво е способен срещу добрите отбори в лигата.

Прогноза: Фрозиноне - Лацио 2:2

 

Рома - Палермо
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 21.02.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Пиеро Джакомели

След 4 поредни победи в лигата Рома отново понесе загуба, но от Реал Мадрид. Добрата поредица бе прекъсната, но представянето срещу "белия балет" може да бъде прието и като позитивно. Лучано Спалети ще трябва отново да мотивира своите за успех.

Постоянните промени на мениджърите от собственика Маурисио Дзампарини не донесе на Палермо нищо позитивно. В последните 5 кръга тимът събра 2 точки. 

Рома ще потърси успеха веднага след поражението си, за да търси място в Шампионска лига догодина. Това може да се окаже лесна пета поредна победа в лигата ако концентрацията не е наранена след Реал.

Прогноза: Рома - Палермо 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
186