Анонс на 23-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 23-ти кръг от Серия А

Сасуоло - Рома
Стадион: "Кита дел Триколоре", Реджо Емилия
Дата: 02.02.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Джанпаоло Калварезе

Сасуоло взе само две точки в последните си четири мача, но това донякъде беше очаквано след изключителния поход на тима в първата половина на сезона. Сега този отбор е само на пет точки от Рома и на свой ред може да претендира място сред тези, даващи право на участие в европейските турнири.

Джалоросите от Рома взеха първата си победа под ръководството на Спалети. Не всички проблеми в клуба обаче са поправени. Смяната на мениджъра и трансферната активност поне подобриха настроението по трибуните и на терена.

Гостуване на този стадион не изглежда толкова тежко както в първата половина от кампанията, но Спалети ще трябва да внимава и да следи за задържане на подобрението в състава си. Рома ще трябва да избегне всяка грешка за победата.

Прогноза: Сасуоло - Рома 0:2

 

Фрозиноне - Болоня
Стадион: "Матуза", Фрозиноне
Дата: 03.02.2016г.
Час: 19:30
Съдия: Андреа Джервасони

Фрозиноне беше победен на гости на Рома и така изпадна с три точки зад Карпи, който успя да вземе точка през уикенда. Безопасността е на седем точки а времето за излизане от трите места на дъното намалява за тима.

Болоня успя да победи Сампдория и така се настани в средата на класирането. Роберто Донадони успя да намери постоянство в отбора и формата е много добра в този момент, а настроението високо.

Двата тима нямат много проблеми в съставите, а домакинството е на страна на Фрозиноне. Това не е достатъчно за да се определи тимът като фаворит, но феновете могат да помогнат на своите да балансират един мач, в който се очаква гостите да контролират играта.

Прогноза: Фрозиноне - Болоня 0:1

 

Верона - Аталанта
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 03.02.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Марко Ди Бело

Хелас Верона успя да вземе три поредни равенства, но това сякаш не е реабилитация пред феновете за победата, която все още убягва на състава цяла година. Най-добрите играчи напускат клуба докато подготовката за живота в долните дивизии продължава.

Аталанта не успя да победи в последните шест кръга, но позицията в лигата вече започва да задължава тима да трупа точки. Това е удобна възможност за това след като съперника не познава победата.

Гостите със сигурност ще потърсят агресия в предни позиции и опит за връщане на победния път. Всеки резултат различен от загубата ще е позитивен за домакините.

Прогноза: Верона - Аталанта 1:1

 

Фиорентина - Карпи
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 03.02.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Анджело Керевелера

Фиорентина не показва много постоянство в последните седмици. Все пак тимът се възползва от понижението на формата в Интер и успя да окупира третата позиция понастоящем. Това би трябвало да подейства за настроението в клуба след като шансовете за титлата са минимални.

Карпи успя да вземе две точки в последните си два мача и така се покачи само на четири пункта от Сампдория на 17-ата позиция. Липсата на качество в отбора пречи на този отбор да постигне спасителна позиция до момента.

Домакините ще доминират във владението тук, но стилът на Карпи е да поема напрежението от своите противници и да атакува на контра, така че нищо няма да е непознато на гостите.

Прогноза: Фиорентина - Карпи 2:0

 

Лацио - Наполи
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 03.02.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Масимилиано Ирати

Лацио ще е разочарован след като взе само точка в последния кръг с Удинезе, което позволи на Милан да съкрати дистанцията с тима от Рим. Стефано Пиоли има твърде много проблеми в този момент и не е ясно как ще процедира срещу тежък съперник.

Данило Каталди, Сергей Савич и Алесандро Матри са наказани за срещата, като се присъединяват към контузените липсващи - Де Врий, Кишна, Биглиа, Браафхайд, Раду, Бишевач. Филип Джорджевич пък е поставен под въпрос. 

За Наполи Маурисио Сари няма да разчита единствено на Елсейд Хисай и Алан заради наказание. Очаква се Маджо и Лопес да заемат местата им. 

В момента Наполи успява да повтаря резултатите на Ювентус и да се задържа на добра позиция в таблицата. Двамата ключови липсващи могат да направят работата на гостите по-трудна, но проблемите при домакините са далеч по-лоши,

Прогноза: Лацио - Наполи 1:2

 

Сампдория - Торино
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 03.02.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Марко Гуида

Сампдория загуби последните си четири срещи и вероятно е време да се мисли за някакви промени в този клуб, както и свежи попълнения.

Торино също не се намира в топ форма, но поне е на четири пункта над своя опонент в таблицата на Серия А. В тима на гостите няма проблеми и това може да е коз срещу съперника. 

Сампдория няма да разчита на контузените Месба и Де Силвестри и наказаните Фернандо и Силвестре.

Касано и Муриел загубиха остротата в предни позиции за домакините и поради тази причина страда целия състав в последно време.

Прогноза: Сампдория - Торино 0:0

 

Емполи - Удинезе
Стадион: "Карло Кастелани", Емполи
Дата: 03.02.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Еуженио Аббатиста

Емполи прекрати добрата серия резултати в последния кръг когато Наполи нанесе тежко поражение под ръководството на бившия наставник от Емполи Маурисио Сари. 

Удинезе успя да спре поредицата от загуби (3 поред) като взе равен от Лацио през уикенда. Този отбор обаче притежава втората най-лоша атака в лигата със само 19 вкарани гола, докато отбраната на Емполи е доста солидна в последните седмици, макар Наполи да намери ключ за нея.

Прогноза: Емполи - Удинезе 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
198