Анонс на 22-ри кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 22-ри кръг от Серия А

Карпи - Палермо
Стадион: "Алберто Бралия", Модена
Дата: 30.01.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Никола Рицоли

Карпи се намира в добра форма след като спечели осем точки в последните си четири мача, включително чрез равен 1:1 с претендента за титлата Интер

Палермо се затруднява да поддържа постоянство и фактът покрай неяснотите кой е начело в клуба не помага на ситуацията. Въпреки това нещата изглеждат по-добре от последните седмици след две победи в последните три кръга.

Карпи има шанс да въвлече съперника в битката за оцеляване и именно това трябва да цели тимът на домакините ако иска да запази минималните си шансове за оцеляване живи.

Прогноза: Карпи - Палермо 1:1

 

Аталанта - Сасуоло
Стадион: "Атлети Адзури д'Италия", Бергамо
Дата: 30.01.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Клаудио Гавилучи

Представянията на Аталанта се подобриха в последните седмици но този отбор продължава да е без победа в последните шест мача. След трансферната си активност още се експериментира и с това коя е оптималната постройка.

Сасуоло ще е разочарован след като загуби точки от Торино и Болоня. В сравнение със своя домакин този отбор изглежда по-добре, макар да понижи формата в последно време. Определено гостите са фаворити, като проблемите в двата състава са малко, но Врсалико и Магнанели се връщат в постройката на гостите.

Прогноза: Аталанта - Сасуоло 1:2

 

Рома - Фрозиноне
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 30.01.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Марко Гуида

Първите два мача на Лучано Спалети начело на Рома го изправиха с най-слабия отбор и с един от претендентите за титлата. Той все още търси първата си победа и мач у дома срещу победим отбор може би е неговата най-добра възможност, която може да преобърне и сезона на Рома.

Фрозиноне не спечели нито веднъж в последните седем опита, а освен това тимът още няма победа на гости през сезона. Тимът се надява да се задържи близо до Карпи в таблицата, като за това и точка тук ще е ценна.

Рома вече може да използва новото си оръжие Щефан Ел Шаарави, който може да заеме мястото на Флоренци в отбора с оглед травмата на последния.

Прогноза: Рома - Фрозиноне 2:0

 

Наполи - Емполи
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 31.01.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Давиде Маса

Наполи взе пет поредни победи и по този начин спря възхода на Ювентус до върха. Домакинство на Емполи не е голяма заплаха за резултатите на отбора, но Юве може да използва факта, че играе по-рано, за да донесе напрежение над играта на Наполи.

След като Маурисио Сари получи много похвали за футбола, който демонстрира с Емполи миналата година, тази година той премина в лагера на домакините. Сега Марко Джампаоло подобри представянето на гостите дори с многото продадени играчи от клуба. Това може да е перфектна възможност той да демонстрира работата си.

Наполи е фаворит в мача, но Емполи е на 7-мо място в класирането и няма да се предаде без битка. Все още не е ясно какво може Наполи без Игуаин в лигата и поставянето му под въпрос може да донесе експеримент за Сари в крайна сметка.

Прогноза: Наполи - Емполи 1:0

 

Дженоа - Фиорентина
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 31.01.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Пиеро Джакомели

Дженоа се намира на една позиция над опасната зона и се държи там благодарение на факта, че емулира резултатите на Карпи в последните седмици, като взе седем точки в процеса на последните три седмици.

Фиорентина се върна след поредните загуби с победа над Торино. Тази победа дойде след голове от статични положения, което не е атестат за подобрение в играта, но тези победи също са нужни за настроението в клуба.

Домакините разчитат на атаката си, която успя да намери синхрон след проблеми в първата половина от сезона. Отбраната обаче показва слаба игра. Фиорентина също показа слабости в защита, но тимът задържа повече топката в опит да помогне на ситуацията си. Очаква се отворена среща с доста голове.

Прогноза: Дженоа - Фиорентина 2:2

 

Торино - Верона
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 31.01.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Маурицио Мариани

Торино вероятно предаде всичките си надежди за игра в европейските турнири следващата година. Формата на Хелас Верона обаче предполага възможност този отбор да се върне към добрите резултати.

Всяка следваща седмица носи на Верона все повече неприятности, а отборът продължава да търси първата си победа в елита на Италия.

Само победата може да помогне на домакините да спрат недоволствата на феновете от последните резултати. Привържениците на Верона пък вече се отказаха да пресират своите играчи и вероятно смятат, че заслужават трите точки поне веднъж тази година. 

Прогноза: Торино - Верона 0:0

 

Удинезе - Лацио
Стадион: "Фруили", Удине
Дата: 31.01.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Доменико Чели

Удинезе успя да постигне две поредни победи, но те бяха последвани от три поредни загуби. Сега отборът е на шест пункта над опасната зона, но само на една точка от 17-то място, което ще е разочарование за тима.

Лацио спечели три мача и завърши при равен резултат в още толкова в последните шест кръга, като по този начин разстоянието до шестото място в класирането бе съкратено след получените критики миналите месеци.

Откриването на новия стадион за домакините завърши със загуба от Ювентус, а сега задачата няма да е по-лека за реабилитацията пред домакинската публика.

Прогноза: Удинезе - Лацио 1:1


Болоня - Сампдория
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 31.01.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Михаел Фабри

Болоня е само на една точка от горната половина на таблицата след голямо подобрение в резултатите. 

Сампдория върви в обратната посока и след три поредни загуби се намира в една от двете позиции над опасната зона.

Само три точки разделят тези отбори, но домакините се намират в прекрасна форма. Докато Винченцо Монтела се опитва да намери формулата в своя отбор, Роберто Донадони изглежда бързо успя да намери как да нареди своите играчи след като пристигна в средата на кампанията.

Прогноза: Болоня - Сампдория 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
243