Аталанта – Интер: Тежко гостуване за нерадзурите


Н. Гавазов

Аталанта – Интер: Тежко гостуване за нерадзурите

Аталанта - Интер
Стадион: "Атлети Адзури д'Италия", Бергамо
Дата: 16.01.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Никола Рицоли

Изпусналият лидерството в предишния кръг тим на Интер има тежката задача да се върне към победния път при гостуването на Аталанта. Домакините преживяват лека криза в представянето си и точката от срещата би ги удовлетворила, докато за гостите нищо друго освен победа би ги задоволило.

"Бергамистите" са в средата на таблицата, но в последните 4 двубоя записаха поражение и това няма как да не притесни хората около клуба, тъй като едва ли някой би искал да наблюдава битка за оцеляване. Самата разлика до зоната на изпадащите на този етап е спокойна (9 точки), но при положение, че негативната поредица продължи ситуацията може да се влоши. В лазарета са Пиниля, Карлос Кармона, Палета и Алберто Граси. Новото попълнение Диаманти, който е под наем до края на сезона най-вероятно ще започне срещата от резервната скамейка, но нищо чудно да бъде видян в игра в хода на мача.

Интер дълго се задържа през кампанията на върха в Серия А, но след изненадващото поражение на свой терен от Сасуоло сдаде лидерството на Наполи. Това е 3-та загуба от 6 кръга и започнаха да се усеща проблеми в играта на тима. Роберто Манчини няма липсващи играчи освен наказания Фелипе Мело и ще може да избере оптималният състав. Но такава беше ситуацията и миналата седмица, което не помогна да се избегне изненадата.

Определено няма да е лесно на Интер при гостуването на корав тим като Аталанта. Добрата новина за "нерадзурите" е в лошото представяне в последно време на "бергамистите" и гостите би трябвало да се възползват от това, но все пак трябва да имаме едно наум, че спокойно срещата може да завърши без победител.

Прогноза: Аталанта - Интер 0:1

 

Последни 5 изиграни срещи:

Аталанта:

06 декември Аталанта - Палермо 3:0 (Серия А)
13 декември Киево - Аталанта 1:0 (Серия А)
20 декември Аталанта - Наполи 1:3 (Серия А)
06 януари Удинезе - Аталанта 2:1 (Купа на Италия)
10 януари Аталанта - Дженоа 0:2 (Серия А)

Интер:

15 декември Интер - Каляри 3:0 (Купа на Италия)
20 декември Интер - Лацио 1:2 (Серия А)
30 декември Интер - ПСЖ 0:1 (Приятелска среща)
06 януари Емполи - Интер 0:1 (Серия А)
10 януари Интер - Сасуоло 0:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Аталанта - Интер

115 срещи
23 победи за Аталанта
28 равенства
64 победи за Интер
Голова Разлика: 203:105 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
199