Анонс на 20-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 20-ти кръг от Серия А

Торино - Фрозиноне
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 16.01.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Масимилиано Ирати

Торино успя да спечели само 1 точка в последните 4 кръга и 0 в последните 3 кръга. Феновете все по-силно изразяват недоволството си и изглежда, че Куалярела ще плати цената за всичко. Играта у дома може и да не помогне на тима тази седмица.

Фрозиноне загуби от Наполи по категоричен начин и заедно с победата на Дженоа сега тимът е на 4 точки от опасната зона. Това може би е най-добрата възможност на тима да победи Торо, където обаче премина Имобиле от Севиля, който може да промени нещата към позитивно.

На хартия домакините изглеждат далеч по-добре, но формата е против тях.

Прогноза: Торино - Фрозиноне 2:1

 

Наполи - Сасуоло
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 16.01.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Пиетро Джакомели

Наполи спечели 3 мача поред и сега се намира в добра позиция в класирането по отношение на Ювентус и Интер.

Сасуоло успя да вземе победа неочаквана победа от Интер и така подобри рекорда си срещу отбори от върха. Наполи трябва да внимава срещу този опонент, макар че сега наказани тук са Канаваро и Берарди, а Теранова е с контузия.

В първия мач за сезона Наполи загуби именно от Сасуоло като гост. Сега е време домакините да си отмъстят за това като едновременно задържат дистанцията пред Юве, Интер и Фиорентина.

Прогноза: Наполи - Сасуоло 2:1

 

Дженоа - Палермо
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 17.01.2016г.
Час: 13:30
Съдия: Доменико Чели

Победата на Дженоа в последния кръг повдигна малко от напрежението над клуба след като се отвори малко разстояние с опасната зона. Тимът обаче не може да почива на стари лаври.

Палермо също спечели в последния си мач и го направи без мениджър след като стана ясно, че Давиде Балардини не се ползва с доверието на своите играчи.

Гостите ще са доволни на точка тук, но Дженоа получава добра възможност да се покачат в класирането. 

Прогноза: Дженоа - Палермо 2:0

 

Киево - Емполи
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 17.01.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Росарио Абисо

Киево събра 10 точки в последните 5 кръга и това помогна на клуба да се намери сред топ 10 отборите в Италия. 

Емполи продължава да впечатлява и да мечтае за Европа, макар че сред отбори като Милан, Лацио и Сасуоло този отбор може би има най-малък шанс. 

И двата отбора трябва да подходят без страх в двубоя с оглед позицията им в таблицата. Стилът на игра от двете страни обаче предполага изчакване на грешка от противника.

Прогноза: Киево - Емполи 1:1

 

Рома - Верона
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 17.01.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Давиде Маса

Руди Гарсия приключи своя път начело на Рома след само една победа в последните 5 кръга. След завръщането на Лучано Спалети ентусиазмът в клуба се завърна, макар че остава въпросът до колко този мениджър ще успее да спечели доверието на феновете.

Верона все още чака първа победа в лигата след загуба от Палермо. Този отбор обаче от дълго време изглежда сигурен за изпадането макар да има още половин сезон.

Спалети ще изведе своите за първи път и това няма да е среща, която ще определи съдбата му, но загуба ще се понесе тежко от домакинската публика.

Прогноза: Рома - Верона 3:0

 

Болоня - Лацио
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 17.01.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Марко Ди Бело

Болоня загуби у дома от Киево в последния кръг и това трябва да послужи на състава като събуждане, че битката за оцеляване все още е реалност и вероятно това ще е така до края на кампанията въпреки добрите резултати напоследък.

Лацио приветства победата над Фиорентина като гост, което означава, че тимът записа победи срещу Фиорентина и Интер в последователни гостувания. Този отбор изглежда играе по-добре на гости в последно време.

Болоня не е за подценяване, но Лацио изглежда играе прекрасно пред гостуващата си публика.

Прогноза: Болоня - Лацио 1:2

 

Карпи - Сампдория
Стадион: "Алберто Бралия", Модена
Дата: 17.01.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Маурицио Мариани

Карпи спечели миналата седмица и се приближи до Фрозиноне, макар че победата на Дженоа озачава, че тимът все още е на 5 пункта от опасността.

Сампдория беше започнала да набира скорост и точки, но точно тогава Ювентус се изправи срещу тима и нанесе възпираща формата загуба. Все пак този психически удар трябва да бъде преодолян бързо.

Карпи бе изхвърлен от Копа Италия от Милан миналата седмица. Въпреки това този отбор придоби ценен опит и настроението от изживяването на мечтите на футболистите се усеща дори при разочарования.

Прогноза: Карпи - Сампдория 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
226