Анонс на 19-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 19-ти кръг от Серия А

Карпи - Удинезе
Стадион: "Алберто Бралия", Модена
Дата: 09.01.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Михаел Фабри

Карпи взе ценна точка от Лацио на "Олимпико" през седмицата, но тимът все още е на 5 точки от безопасността и се нуждае от точки както винаги до момента. 

Удинезе успя да вземе цели 4 победи в последните 6 кръга и постигна 2 поредни победи. Отборът се намира на 9 пункта над опасната зона и сега се цели в Топ 6. Проблемите с контузени намаляха и сега аут са само Паскуале, Домици и Меркел.

Двата отбора са под различно напрежение. Карпи е принуден да търси точки поради страх от изпадане, докато гостите знаят, че са фаворити и ще е разочарование да пропуснат трите точки, особено с оглед формата напоследък.

Прогноза: Карпи - Удинезе 1:2

 

Фиорентина - Лацио
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 09.01.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Никола Рицоли

Фиорентина успя да вземе победа от Палермо в последния кръг и така продължи с добрата форма в челото на таблицата. Започнаха да набират скорост мненията за титла и сега тимът ще трябва да се справя с високите очаквания.

Лацио не загуби позиции в битката за топ 6 местата след като директните опоненти също загубиха точки, но равенството с Карпи няма как да не е било разочароващо за феновете и ръководството. Една голяма победа ще възстанови самочувствието в състава.

Няма съмнение, че домакините ще опитат да контролират топката. Това е стилът им и Лацио няма физическия капацитет да се пребори с това да определя темпото на мача. Гостите ще приемат атаките на своя противник и ще изчакват своите възможности. Фиорентина обаче умее да използва всяка оставена пролука на съперниците си.

Прогноза: Фиорентина - Лацио 2:0

 

Аталанта - Дженоа
Стадион: "Атлети Адзури Д'Италия", Бергамо
Дата: 10.01.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Марко Гуида

Аталанта се намира на лоша поредица от 3 загуби, но в последната среща се видя повишаване на качеството на игра. Домакинство на Дженоа, която се намира в затруднено положение, може да е добра възможност отборът да се върне на пътя на победата.

Дженоа понесе своята 5-та поредна загуба когато загуби с 3:2 от Сампдория в последния кръг. Макар в тима да няма проблеми за разлика от състава на домакините, сътресенията в отбора са видни за публиката.

И двата отбора преминават през труден период но Аталанта играе у дома и се намира на по-добрата позиция в класирането - на 8 точки и 7 позиции над своя противник. Дженоа изглежда далеч по-добре от опонентите си в битката за оцеляване, но понастоящем отборът не предлага добър футбол.

Прогноза: Аталанта - Дженоа 3:0

 

Болоня - Киево
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 10.01.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Клаудио Гавилучи

Победата на Болоня над Милан беше по-малко изненадваща, отколкото онази над Наполи, но този път тя беше като гост. Този отбор успя да вземе 3 победи в последните 4 срещи и отвори дистанция с опасната зона на дъното.

Киево показа страхотен характер когато изоставаше с 2:0 от Рома и постигна равен 3:3 в крайна сметка. По този начин тимът повдигна самочувствието си и зарадва привържениците.

В двата тима има твърде много проблеми. Крисетих, Бриенца, Рицо, Майета, Морлео, Муние и Диауара са аут за домакините, а Иско, Гамберини, Меджорини и Кастро ще отсъстват за гостите. Само една точка разделя тези отбори в Серия А, и това ще е битка за това всеки от тимовете да остане далеч от опасността.

Прогноза: Болоня - Киево 1:1

 

Фрозиноне - Наполи
Стадион: "Матуза", Фрозиноне
Дата: 10.01.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Талиавенто

Фрозиноне успя да вземе една точка срещу Сасуоло и да застане по-близо до Дженоа и Палермо (на 1 и на 3 точки съответно). Все пак това може да остане напразно при загуба от Наполи в тази седмица.

Наполи успя да вземе победа от Торино с добър футбол, за разлика от неубедителното представяне срещу Аталанта. Тимът показа подобрение на физическото си състояние и изглежда подобрява формата и резултатите си.

Наполи е в пълно здраве и започва да се справя с умората в края на срещите си, но Фрозиноне може да опита да съхрани своите сили до края и да изненада съперника. Гостите са определени като фаворити.

Прогноза: Фрозиноне - Наполи 0:2

 

Верона - Палермо
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 10.01.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Лука Банти

Верона нямаше шанс да постигне първата си победа за кампанията срещу Ювентус, като понесе своята 10-та загуба след 18 кръга.

Палермо също не играе добре в момента и взе само 3 точки в последните си 5 мача. Несигурността на мениджърския пост не помага на ситуацията в клуба, но честите промени станаха типични за новия собственик на тима.

Шансовете Верона да постигне победа са добри. Това е най-дългото пътуване на Палермо в лигата и формата не предполага те да хвърлят всички усилия за успех. Ако Верона има някакви надежди да се отдели то дъното, то сега трябва да ги демонстрира.

Прогноза: Верона - Палермо 1:0

 

Торино - Емполи
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 10.01.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Андреа Джервасони

Торино загуби от Наполи на "Сан Паоло" в последния кръг. Нито резултатът, нито нивото на показания футбол бяха задоволителни за привържениците на този отбор.

Емполи прекрати похода си от победи срещу Интер макар да се представяше добре. Марко Джампаоло не трябва да обръща много внимание на лошия резултат след като неговите момчета вършат страхотна работа напоследък.

По традиция Емполи би бил аутсайдер в този мач, но Торо показва нетипична разконцентрираност в този сезон и липса на постоянство. Това може да даде на гостите нужната увереност да потърсят трите точки отново.

Прогноза: Торино - Емполи 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
257