Анонс на 15-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 15-ти кръг от Серия А

Торино - Рома
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 05.12.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Антонио Дамато

Торо спечели последните си два мача и успя да съхрани сухи мрежи през това време, като така подобри и позицията си в класирането на Серия А до топ 8.

Рома не успя да се върне на пътя на победата след като беше унищожена от Барселона. Последва загуба от Аталанта у дома, а тази криза идва в лошо време за тима след като Ювентус набира скорост отново. Липсата на Тоти, Стротман и Салах се оказа голям удар за гостите.

Домакините имат добра възможност за трите точки тук с оглед формата на своя гост, но агресивна стратегия срещу "вълците" може да отвори отбраната за контрадействия от бързите футболисти на Рома. Очаква се балансиран мач с два отбора, които ще търсят победа без неоправдани рискове.

Прогноза: Торино - Рома 1:0

 

Болоня - Наполи
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 06.12.2015г.
Час: 13:30
Съдия: Паоло Мацолени

След като задържа Рома за равен, Болоня загуби от Торино в един равностоен двубой.

Наполи в момента се намира на върха в класирането в Серия А и в групата си в Лига Европа. Настроението в тима е високо и целият град празнува с момчетата си след победата над Интер миналата седмица. Само две неща могат да попречат на Маурисио Сари - зимата и подценяването. Понастоящем тимът е в добро здраве и играе най-привлекателния футбол, но някои специалисти смятат, че с идването на тежките атмосферни условия всичко ще се промени. 

Гостите притежават технически надарени и бързи футболисти, които ще почувстват неудобство с идването на тежките терени и температури. До този момент обаче може да се очакват резултати.

Прогноза: Болоня - Наполи 1:2

 

Аталанта - Палермо
Стадион: "Атлети Адзури Д'Италия", Бергамо
Дата: 06.12.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Кармине Русо

След неочаквана победа на "Олимпико" над Рома Аталанта задържа позицията си в горната половина на таблицата като прескочи и Лацио.

В Палермо нещата са усложнени много. Някои от играчите се намират в лоши взаимоотношения с клуба и новият наставник не успява да наложи контрол. Последната среща на тима в Купата принуди собственикът на клуба Маурисио Дзампарини да изкара цели трима футболисти от състава и възможността те да получат шанс за изява на терена.

Домакините са доволни от деветата позиция в класирането докато Палермо е на 2 точки от опасната зона. С оглед на всички обстоятелства се очаква победа от домакините.

Прогноза: Аталанта - Палермо 2:0

 

Фиорентина - Удинезе
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 06.12.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Марко Гуида

Фиорентина няма загуба в последните 5 кръга, но все пак формата беше понижена и видяхме загуба на точки в последните 2 мача. Нужна е победа сега ако се търси запазване на разстоянието с другите топ отбори.

Удинезе спечели последните си 2 мача и подобри позицията си в класирането. Сега клубът е на 5 пункта от опасната зона и ще има спокойствието преди това пътуване до Флоренция.

Гостите няма да искат да си тръгнат с празни ръце след като загубиха ненужни точки през кампанията на няколко пъти. Домакините също ще търсят победата на всяка цена, затова ни очаква един добър мач, в който гостите ще изчакват възможността си да действат на контра в опит за изненади.

Прогноза: Фиорентина - Удинезе 2:1

 

Фрозиноне - Киево
Стадион: "Матуза", Фрозиноне
Дата: 06.12.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Джанлука Роки

Фрозиноне спечели ключовия сблъсък с Верона миналата седмица и така успя да превземе позицията на Болоня и да избута този противник за оставане в елита в опасната зона.

След като успя да се върне на пътя на победата срещу Карпи, Киево загуби от Удинезе и сега се намира в положението да бъде прескочен от Фрозиноне. 

И от двете страни има много за губене от тази среща, затова се очаква балансиран двубой. Всеки състав ще опита да не допуска грешки и да атакува единствено когато противника позволи празни пространства в добри позиции. Феновете на трибуните не бива да очакват красив мач, но при един ранен гол напрежението може да донесе зрелище.

Прогноза: Фрозиноне - Киево 1:1

 

Верона - Емполи
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 06.12.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Талиавенто

Верона загуби още веднъж и бе принудена да се раздели с бившия мениджър Андреа Мандорлини. Луиджи Дел Нери постигна първа победа в Копа Италия срещу отбор от третото ниво на италианския футбол и ще иска да надгради над старта на кариерата си.

Междувременно Емполи спря Фиорентина и победи Лацио, като показа невероятно израстване във формата. Това не означава нищо хубаво за домакините от Верона.

Очаква се гостът да контролира двубоя с оглед проблемите в състава на домакините и факта, че новият наставник ще се нуждае от време за адаптиране към тима.

Прогноза: Верона - Емполи 1:2

 

Сампдория - Сасуоло
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 06.12.2015г.
Час: 19:00
Съдия: Маурицио Мариани

Смяната на мениджърския пост не донесе подобрение за домакините, но и не можеха да се очакват чудеса за кратко време. Загубата с 4:1 на "Сан Сиро" от домакините вероятно ще означава, че сега Винченцо Монтела трябва да заработи по-бързо с новия отбор.

Сасуоло играе всяка своя среща без страх от загуба и това позволява на тима да постави в опасност много от противниците си. 

Ситуациите в двата тима поставят гостите в по-добро положение. Трите поредни загуби на домакините не са атестат за подобрение при новия мениджър, което говори за проблем на друго място. 

Прогноза: Сампдория - Сасуоло 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
212