Десет английски неща, които италианците не харесват


.

Десет английски неща, които италианците не харесват

Предстоят англо-италиански сблъсъци в ШЛ и Futbol-TV ви представя десет неща, които италианците не харесват за Англия.

10) Езикът - Английският е най-важният език в света, но това не трябва да спира футболистите да говорят на испански или италиански. Всъщност германците говорят по добре английски от самите англичани.

9) Журналистите - Англия има няколко велили журналисти като Тим Викери, Сид Лоу и разбира се Брайън Гренвил, но повечето са много зле. Това че говорят езика на "Кралицата Майка", не означава че разбират от футбол. Ако искаме добра проза, по добре да четем Шекспир.

8) Стадионите - Стадионите в Англия са обезопасени, но техният стил не се нрави на италианците. За отбелязване е че билетите в Англия са скъпи, така че младите фенове рядко могат да си позволят да гледам отбора си.

7) Пътуващите фенове - В Италия стадионите се нуждаят от подобрения и полицията често не се справя със своите задължения, не означава че англичаните ще бъдат в опастност на италианска земя. След 70-те и 80-те години, нещата по стадионите уж се оправиха, но това не е гаранция , че няма да те нападнтат в някой бар и улица.

6) Фаворити за Световното - Англия е определяна като фаворит още преди всеки голям форум от собствените си медии. Последният пример е, че "Трите лъва" бяха определени като фаворити за Евро шампиони още в квалификациите, а всъщност англичаните дори не се класираха.

5) Ричард Скъдамор - Това е шефът на футболната федерация на Острова. Ако продължи да следва своите идеи, скоро Висшата лига може да стане нещо като НБА във футбола. Скътдамор дори може да направи така, че в Англия да се играят продължения дори през сезона.

4) Футболните предавания - Факт е че футболните предавания на Острова са много скучни. Няма анализ, няма креативност, няма импровизация и те са толкова предсказуеми. На никой не му е интересно как Шиърър и Хенсен се съгласяват със мненията си, а Гари Линекер разправя скучни вицове. В Италия нещата стоят по друг начин. Там има музика , много видео и най-вече дебатии.

3) Чужденците - Да отвориш вратите си за чужденците е хубаво нещо, но в Англия прекаляват. 70 % от всички директори, собственици, треньори и играчи за чужденци. Дори треньора на националите е чужденец.

2) Талантите - Маурицио Дзампарини нарече англичаните пирати, заради това че крадат таланти от Апенините. Винченцо Камилиери, Фабио Замблера, Джузепе Роси, Артуро Луполи, Фредерико Македа - това са една малка част от окраднатите таланти.

1) Скай Спортс - Скай Спортс Англия обяви Премиър лийг като най-доброто първенство в света и така втълпи това на милиони хора, а Серия А е отразявана когато има безредици или расизъм.


ПЕТЪР АНГЕЛОВ

  Сподели
386