Анонс на 12-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 12-ти кръг от Серия А

Верона - Болоня
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 07.11.2015г.
Час: 19:00
Съдия: Даниеле Орсато

След 11 кръга Верона все още търси победата. Този отбор успя да спечели само точка от Карпи и това е крайно незадоволително, като сега този отбор е на предпоследна позиция в таблицата.

Болоня взе 6 точки в последните 3 кръга и се покачи с 3 точки над опонента си в класирането, като същевременно се намира и на точка от Фрозиноне, който е първият отбор над опасната зона.

Тези два отбора знаят, че срещат директен опонент в битката на дъното, а се очаква и Андреа Мандорлини да изведе своите за последен път. Вероятно и добър резултат няма да спаси позицията му с оглед почивката за национални срещи, която предоставя доста време за намиране на заместник и предоставянето на достатъчно време да опознае тима. 

И двата отбора тук ще опитат да избегнат грешките и затова вероятно ни очаква бавен сблъсък с малко голове.

Прогноза: Верона - Болоня 0:0 

 

Фрозиноне - Дженоа
Стадион: "Матуза", Фрозиноне
Дата: 08.11.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Джанпаоло Калварезе

Домакините спечелиха три последователни срещи у дома и изглежда "Матуза" се превръща в една крепост за клуба от Фрозиноне, която ги държи и над опасната зона за момента.

Дженоа не успя да постигне победа в последните три кръга и взе само 2 точки като гост в кампанията си. Джан Пиеро Гасперини трябва да промени нещо драстично в този отбор.

Само 2 точки разделят двата отбора понастоящем и това определено поставя напрежение над гостуващия отбор. Очаква се Дженоа да натисне своя опонент за победата, но би трябвало подценяването да бъде избегнато защото домакините изненадаха много противници този сезон.

Прогноза: Фрозиноне - Дженоа 1:1

 

Палермо - Киево
Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 08.11.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Маурицио Мариани

След победа и равен Палермо се върна към загубите отново. Джузепе Иачини е поставен под напрежение за резултати и работата му е под въпрос след като нетърпението на феновете се изчерпва. 

Киево няма нито една победа в последните 6 кръга и така захвърли добрия си старт на кампанията. Възвръщане на формата е задължително ако ще се търси избягване на битката на дъното, която вече се очерта между доста клубове.

И двата отбора преживяват доста труден период, а в последния кръг видяхме, че Палермо дори не успява да се възползва от домакинствата си. Нужна е промяна в средата на терена, а на хартия ротацията е възможна.

Прогноза: Палермо - Киево 2:0

 

Сасуоло - Карпи
Стадион: "Кита дел Триколоре", Реджо Емилия
Дата: 08.11.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Валери

Въпреки че пропусна да спечели няколко точки в последните седмици Сасуоло се намира на петата позиция наравно с Милан и определено с оглед опонента в този кръг ще се цели оставането на това престижно място.

Завръщането на Фабрицио Кастори се възприе много позитивно от феновете на Карпи, които скандираха името му непрестанно в последните срещи на клуба. Това допринесе за малко ентусиазъм сред състава, но Карпи ще трябва да го превърне по някакъв начин в точки в класирането на Серия А.

Докато гостите все още търсят химията с новия си елемент, Сасуоло изглежда един от най-добре организираните отбори в елита и пример за подражание на всеки от новаците в Италия. Очаква се домакините да вземат инициативата рано и да атакуват.

Прогноза: Сасуоло - Карпи 2:0

 

Наполи - Удинезе
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 08.11.2015г.
Час: 19:00
Съдия: Доменико Чели

Наполи се намира на поредица от цели 10 срещи без загуба, като последния равен в лигата бе реабилитиран с добра победа в Лига Европа през седмицата. 

Точката, която Удинезе взе срещу Сасуоло може да се счете за добър резултат с оглед класирането в момента, но у дома бианконерите определено трябваше да се целят по-високо. 

Наполи остава без никакви проблеми в състава си и отново е поставен като фаворит за продължаване на прекрасната форма. Удинезе ще се цели в точката тук, макар Дженоа да показа, че срещу един от лидерите не трябва да се затвориш в отбрана, а точно обратното.

Прогноза: Наполи - Удинезе 2:0

 

Сампдория - Фиорентина
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 08.11.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Кармине Русо

Сампдория започна да намалява обортите в представянията си у дома, а като гост също не показва нищо особено. Вероятно в клуба са задоволени от позицията в момента (9), но се вижда, че има място за подобрение в играта.

Фиорентина се намира на върха в класирането и успя да затвърди позициите си и в Лига Европа. Настроението в клуба е на ниво и стилът на игра е красив. Това са два от елементите, които могат да помогнат в битката на челото.

Пътуване като това никога не е лесно, но виолетовите обикновено контролират своите срещи. Това не е толкова лошо за Сампдория, която предпочита да действа на контра с двамата си бързи нападатели. Гостите ще трябва да избегнат загубата на топки в опасни позиции.

Прогноза: Сампдория - Фиорентина 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
229