Анонс на 8-ми кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 8-ми кръг от Серия А

Болоня - Палермо
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 18.10.2015г.
Час: 13:30
Съдия: Михаел Фабри

Болоня загуби още три мача поред и сега отново постигна негативната поредица от началото на кампанията. Всички останали отбори в битката на дъното се справят доста по-добре и затова целта тук трябва да е победата.

Палермо започна добре със 7 точки в 3 мача, но след това загуби 4 кръга и загуби позиции. Целта на отбора е класиране в топ 10, което е малко над сегашната позиция на клуба. 

Никой от тези отбори не се намираше в добра форма преди почивката за национални срещи. Трябва да се отчете и тежката програма, но и без нея гостите притежават по-класен отбор и би следвало да вземат точките тук. Мениджърските позиции и в двата клуба се клатят и ни очаква предпазлив двубой с бавно начало и изчакване за грешки.

Прогноза: Болоня - Палермо 0:1

 

Аталанта - Карпи
Стадион: "Атлети Адзури Д'Италия", Бергамо
Дата: 18.10.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Фабрицио Паскуа

Аталанта се възползва от благоприятната си програма и постигна цели пет последователни срещи без загуба, след което срещна Фиорентина. Това постави клуба в горната половина на таблицата където ще се цели и оставане с оглед опонента - новак.

Карпи току смени своя треньор и постигна победа в първия му мач. Няма да е справедливо успехът да се припише единствено на него след само няколко дни работа, но определено това приповдигна настроението и морала точно преди почивката за национални срещи. През цялото това време с упорита работа този тим може да се промени доста.

Формата, опита и играчите са в полза на домакините, които идват от загуба, но остават тежък фаворит. Точно в такава позиция се намираше Торино в миналия кръг, но загуби от Карпи изненадващо. Домакините ще трябва да действат концентрирано и да лишат противника от елемента на изненадата.

Прогноза: Аталанта - Карпи 2:0

 

Фрозиноне - Сампдория
Стадион: "Матуза", Фрозиноне
Дата: 18.10.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Масимилиано Ирати

След като взе първите си 4 точки в Серия А Фрозиноне се върна към загубите срещу Лацио. Все пак този отбор показва доста борбеност дори носейки етикета кандидат за изпадане.

Сампдория показва непостоянство в последно време - тимът печели у дома, но само една точка бе спечелена на пътя - срещу Наполи. Тимът спря доста противници но се загуби от Аталанта, което е показателно, че играта в гостувания трябва да се промени.

Домакините вероятно ще се върнат в отбрана и ще изчакват Сампдория да атакува. Надеждите ще са гостите да се изморят и да допуснат грешки. С енергично начало обаче Сампдория може да овладее рано резултата и да доиграе мача.

Прогноза: Фрозиноне - Сампдория 1:2

 

Дженоа - Киево
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 18.10.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Мацолени

Дженоа не започна добре кампанията, но и графикът със срещи не бе благоприятен. Няколкото контузени допълнително затрудниха нещата. Сега отборът се бори да се върне в горната половина след 4 точки в последните 2 кръга, и победа сега ще означава продължаване на формата.

Киево загуби точки в дербито със Сасуоло. Но след силния старт отборът е в добра позиция, което означава, че феновете са доста доволни до момента, защото клубът е на седма позиция.

Дженоа е на 15-та позиция и с оглед класирането в последния сезон може да се каже, че ролите на отборите са разменени в момента. Киево ще играе без напрежение в този мач, а Дженоа ще трябва да действа агресивно в нуждата за точки.

Прогноза: Дженоа - Киево 2:1

 

Верона - Удинезе
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 18.10.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Клаудио Гавилучи

Верона все още няма победа след 7 кръга, но това се обяснява с наличието на важни контузени играчи в началния период на кампанията. Андреа Мандорлини не успя да намери разрешение за своите липсващи имена.

Удинезе започна с победа на "Ювентус Стейдиъм" и след това загуби 4 пъти поред. Сега бяха събрани още 4 точки в последните два двубоя, но все още не е ясно какво ще е лицето на този отбор в сезона. Ако отново бъде допусната загуба клубът може да се окаже в битката за оцеляване.

Гостите са в по-добра форма понастоящем, но домакините са определени като фаворит. Мандорлини може да загуби доверието на работодателя си с една загуба, затова е сигурно, че той е прекарал всяка секунда от паузата за национални срещи в работа за подобрението на резултатите.

Прогноза: Верона - Удинезе 2:1

 

Сасуоло - Лацио
Стадион: "Кита дел Триколоре", Реджо Емилия
Дата: 18.10.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Марко Гуида

Сасуоло беше единствения отбор без регистрирана загуба до миналия кръг, а тя беше намерена на най-неочакваното място - Емполи. Загуба на точки обаче в този момент не носи опасности за клуба, който регистрира много добър актив, далеч над своите цели, в предните седмици, като се покачи до 6-та позиция в класирането.

Лацио трябваше да преживее отпадане от плейофите за Шампионска лига. Това със сигурност се отрази на самочувствието през първите седмици на сезона. След това обаче тимът се реабилитира и сега се намира на поредица от три победи и трето място в Серия А.

Гостуванията до Сасуоло се очертават като трудни за всеки отбор тази година. Домакините се целят в средата на таблицата и са сглобили перфектен отбор за постигане на целите си. Лацио ще трябва да е търпелив и концентриран и да внимава за усилията, които хвърля в срещата с оглед участието в Лига Европа в четвъртък.

Прогноза: Сасуоло - Лацио 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
187