Ювентус - Болоня: Торинци ще победят с разлика


Н. Гавазов

Ювентус - Болоня: Торинци ще победят с разлика

Ювентус - Болоня
Стадион: "Ювентус Стейдиъм", Торино
Дата: 04.10.2015г.
Час: 19:00
Съдия: Доменико Чели

Колкото и странно да изглежда, но на "Ювентус Стейдиъм" се срещат аутсайдерите в първенството. Поне това показват резултатите на двата отбора. Алегри през своя втори сезон в Торино построи отбор-антипод на онзи на Конте. Тогава "бианконерите" помитаха всичко пред себе си, но се представяха неуверено в Европа. Сега е обратното - Юве няма никакви проблеми в Шампионска лига, но във вътрешното първенство торинци имат само една победа и цели три загуби! Пет точки от шест мача и десет пункта изоставане от лидерите - едва ли има фен на шампиона, който и в най-големите си кошмари да е предполагал подобно нещо.

"Рособлу" вчера празнува своя 106-ти рожден ден, но в клуба изобщо не им е до празник, защото Болоня пристига в Торино като последен в класирането. Колективът на Делио Роси има само една победа и допусна пет загуби от шест мача, а вкараните голове са обидно малко - само три. Чудно ли е тогава, че вече се говори за замяна на Роси с Чезаре Прандели или Луиджи Делнери?

Домакините са без контузения Маркизио, наказания за лоша дисциплина Касетас и Лихтщайнер, който претърпя операция на сърцето. Гостите са без Джакерини.

Разбира се, темата за срещата на аутсайдерите по-скоро цели да засили ефекта от това, че шампионите се намират по-близо до зоната на изпадащите, отколкото до върха. Реално, в този мач домакините са безапелационни фаворити и всякакъв друг резултат освен победа няма да има логично обяснение. Ювентус отдавна изчерпа лимита от загубени точки, така че шампионите едва ли ще направят подарък на своя съперник. Предположенията са, че торинци ще постигнат успех с разлика, като напълно е възможно да видим гол от страна на Мората.

Прогноза: Ювентус - Болоня 3:0


Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

15 септември Манчестър Сити - Ювентус 1:2 (Шампионска лига)
20 септември Дженоа - Ювентус 0:2 (Серия А)
23 септември Ювентус - Фрозиноне 1:1 (Серия А)
26 септември Наполи - Ювентус 2:1 (Серия А)
30 септември Ювентус - Севиля 2:0 (Шампионска лига)

Болоня:

29 август Болоня - Сасуоло 0:1 (Серия А)
14 септември Сампдория - Болоня 2:0 (Серия А)
20 септември Болоня - Фрозиноне 1:0 (Серия А)
23 септември Фиорентина - Болоня 2:0 (Серия А)
27 септември Болоня - Удинезе 1:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Ювентус - Болоня

154 срещи
74 победи за Ювентус
53 равенства
27 победи за Болоня
Голова Разлика: 221:142 за Ювентус

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
156