Анонс на 6-ти кръг на Серия А - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 6-ти кръг на Серия А - срещите в неделя

Болоня - Удинезе
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 27.09.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Андреа Джервасони

Четири поражения и една победа. Това е статистиката на двата отбора през новия сезон, като разликата е, че фриулци имат с едно попадение по-добра голова разлика. Делио Роси прави всичко възможно, за да може "рособлу" да изглежда по-уверено в Серия А и болонци наистина добре разиграват, но основният проблем идва от това, че Матиа Дестро не вкарва. Добрата новина е, че Бриенца се завръща на терена, но Сукулини, Донс и Джакерини остават извън терена.

Удинезе направи два силни мача - в първия кръг с Ювентус и през седмицата с Милан. Ако трябва да говорим за играта на тима според показаното срещу Емполи, тогава фриулци трябва да играят в Серия В. Гилерме и Меркел остават в лазарета, което означава, че Баду, Итура и Коне ще бъдат в средата на терена.

Очаква се равностоен мач, с леко предимство за Болоня, но само заради това, че "рособлу" е домакин. Напълно нормално ще бъде, ако двата съперника не се победят.

Болоня - Удинезе 1:1

 

 

Верона - Лацио
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 27.09.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Пиеро Джакомети

Хелас Верона е без победа, с три равни мача и две загуби. Трябва да кажем обаче, че хората на Андреа Мандорлини дават истински битки на съперниците си във всеки един мач. Проблемите с играта на тима са свързани с много контузени, като последната лоша новина е загубата на Лука Тони. Най-логичен вариант за компенсиране на отсъствието на нападатели изглежда преместването на Гомес в центъра на нападението. Друг вариант няма!

Лацио редува победи със загуби, като двете поражения бяха с 4:0 и 5:0 - срамни резултати, които предизвикаха възмущението на публиката. През седмицата обаче "орлите" направиха добър мач с Дженоа и постигнаха победа с 2:0. Отсъстващите тук са Конко, Де Врей, Клозе и Кандрева.

На практика домакините влизат в мача без нападатели. Може ли един отбор да победи, ако няма в състава си поне един нападател? В Серия А това трудно може да се случи.

Прогноза: Хелас Верона - Лацио 0:2

 

 

Сасуоло - Киево
Стадион: "Кита дел Триколоре", Реджо Емилия
Дата: 27.09.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Микел Фабри

Може да не ви се вярва, но Сасуло заедно с Интер са единствените отбори, които нямат загуба в първенството. Всички очакваха това да се случи в Палермо в средата на седмицата, но хората на Еузебио Ди Франческо изиграха хитро срещата и победиха. Добрата новина е, че най-после Сасуоло може да разчита на най-силната си атакуваща линия Берарди - Дефрел - Флорес.

Не по-лошо е представянето на колектива на Роландо Маран. "Магаренцата" имат само един слаб мач до момента - срещу Интер и мнозина ги отписаха преди двубоя с Торино, но Киево както своя противник, успя да излъже "биковете" с гол на Кастро.

Очевидно е, че двата тима ще се надлъгват. Силната страна на домакините е атаката, а тази на гостите е защитата. Кой ще надделее? Склонни сме да се доверим на домакините, но в този мач може да се получат всякакви резултати.

Прогноза: Сасуоло - Киево 1:0

 

 

Торино - Палермо
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 27.09.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Маурицио Мариани

И двата отбора са длъжници на феновете си, защото в средата на седмицата позволиха на съперниците си да бъдат излъгани. Торино загуби от Киево във Верона, а Палермо от Сасуло на "Барбера". За "биковете" това бе първо поражение и вероятно ще стегне техните редици. Що се отнася ди сицилианци, това бе втора поредна загуба за тях, което означава, че хората на Бепе Якини ще излязат с амбицията да поправят положението.

Домакините са без Ферненуд, Максимович и Авелар, а гостите без Болцони, Морганела, Джурджевич и Ригони.

Очакванията са за здрава битка, в която домакините би следвало да наложат волята си. Палермо е костелив отбор, но и Торино показва характер. Напълно е възможно да не видим победител, но по-логичното е "биковете" да победят, а Джилардино да вкара гол.

Прогноза: Торино - Палермо 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
179