Рома победи Ювентус на Олимпико (видео)


И. Ангелов

Рома победи Ювентус на Олимпико (видео)

В среща от втория кръг на италианската Серия А Ювентус отново сбърка след несполучливия старт миналата седмица. Днес на гости на Рома на "Стадио Олимпико" "старата госпожа" бе победена с 2:1 след голове на името на Миралем Пянич и Един Джеко. Дибала успя да върне гол за гостите в края.

Първото полувреме Рома доминираше. Юве не показа сработеност между играчите си и цел в срещата. домакините имаха добри положения и създаваха опасности. В 23-ата минута Пянич заслужаваше гол след един прекрасен удар, с който нацели гредата на Буфон. 

В 60-ата минута Буфон спаси вратата си при добър удар на Джеко, след което топката попадна отново в нападателя и той спечели пряк-свободен удар на добра позиция. От изпълнението Пянич успя да вкара с удар над стената от пет човека - 1:0.

В 66-ата минута куриозно бе изгонен директно Рубиньо, който се намираше на резервната скамейка, но с думите си провокира съдията. В 78-ата минута и Патрис Евра бе изгонен от игра за втори жълт картон. Минута след това всичко реши Джеко след подаване на Фалке - 2:0. Все пак малко преди края Пауло Дибала смълча стадиона, оказвайки се по-бърз от Манолас за 2:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
89