Гуерини: Фиорентина направи ненормална оферта за Салах


И. Ангелов

Гуерини: Фиорентина направи ненормална оферта за Салах

Според генералния мениджър на Фиорентина, клубът е направил "ненормална" оферта за Мохамед Салах. Египетският футболист се присъедини към клуба от италианската Серия А през януари под наем, като част от сделката, която изпрати Хуан Куадрадо в Челси.

Опцията за закупуване на 23-годишния може да влезе в сила след неговото желание, като Гуерини призна, че са му били предложени условия, които той няма как да отхвърли:

"Мога да кажа на феновете, че клубът направи ненормална оферта на Салах. Ако някой играч, не само Салах, а изобщо, отхвърли такова предложение, то по добре да не остава във Фиорентина. Както и да е, мисля, че той ще приеме.

"Той направи огромно влиянието си за нас (6 гола в 16 мача), така че е нормално за него да идват оферти. Той иска да получава повече, но Фиорентина наистина направи важно предложение. Ще е жалко да го изгубим, той бе доволен този сезон. Винаги беше усмихнат и никога не закъсняваше. Уверен съм, че ще остане."

Фиорентина неочаквано се раздели с треньора Винченцо Монтела след разпра между него и борда на директорите, и Гуерини сподели, че нещата не са приключили както е трябвало:

"Съжалявам, че всичко приключи толкова лошо. Това беше прекрасна история, но остави лош вкус в устите на всички." 

  Сподели
147