Ювентус няма да поема излишни рискове в Сампдория


И. Ангелов

Ювентус няма да поема излишни рискове в Сампдория

Сампдория - Ювентус
Стадион: "Луиджи Ферарис"
Дата: 02.04.2015 г.
Час: 19:00

Сампдория загуби много точки в последно време и сега кръвният враг Дженоа се намира само на точка зад тима, докато Торино и Интер също следват.

Ювентус не можа да отпразнува титлата у дома поради победата на Лацио, но в този момент съдбата на "старата госпожа" е в ръцете ѝ. Масимилиано Алегри ще трябва да реши дали да заложи на силен титулярен състав или да сърхани отбора си за Реал Мадрид и Шампионска лига. Вероятно ще видим една смесена постройка от обичайните титуляри и резерви, като стремежът ще е към успех на двете поприща.

Квадво Асамоа, Ромуло, Мартин Касерес и Пол Погба са контузени за Алегри, а Патрис Евра е наказан.

Синиша Михайлович вероятно няма да изненада с постройката си и ще видим подобен на онзи отбор, който се изправи срещу Хелас Верона. Сега Едер и Качаторе са контузени в този тим.

Исторически погледнато Ювентус ще хвърли всички сили за титлата, но поглед към таблицата подсказва, че сега това постижение не е под заплаха и няма смисъл да се рискува нищо преди суперсблъсъка с Реал Мадрид. Същевременно Алегри промени психологията в тима и това е видно в Европа. Именно там ще бъдат съсредоточени усилията сега и дори загубата в такъв момент в лигата няма да се приеме негативно.

Прогноза: Сампдория - Ювентус 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
203