Ювентус ще спечели на гости в Парма


И. Ангелов

Ювентус ще спечели на гости в Парма

Парма - Ювентус
Стадион: "Енио Тардини", Парма
Дата: 11.04.2015г.
Час: 19:00
Съдия: Андреа Джервасони

След като взе точка на "Джузепе Меаца" срещу Интер, Парма отново шокира с победа над Удинезе през седмицата и това бе един от двата мача, които този отбор има по-малко от останалите в момента. 

Ювентус показа прекрасна игра в победата с 3:0 над Фиорентина в Копа Италия, като успя да победи в тази среща дори с многото различни играчи от типичната постройка на състава.

Откъм състави, Роберто Донадони не може да разчита на наказания Алесандро Лукарели. Вероятно Фабиано Сантакросе ще го замени, а Андреа Косу ще е резерва. Джонатан Биабиани и Даниеле Галопа остават контузени за Парма, а Силвестре Варела вероятно ще задържи титулярната си позиция след като вкара победното попадение срещу Удинезе.

Гостите от Юве също имат някои проблеми. Пътуването до Парма ще е изпитание за фитнес нивата на Андреа Пирло. Той трябва да е на линия за срещата в Шампионска лига срещу Монако, затова не е ясно дали ще получи почивка тук. Щефан Лихтщайнер, Карлос Тевес и Андреа Барцали са поставени под въпрос, като се не е ясно дали ще се рискува с тези имена в игра. Асамоа, Ромуло, Касерес и Погба са контузени.

Парма неочаквано намери прекрасна форма в края на кампанията, като въпреки всички проблеми показва характер и желание да довърши сезона си. Същевременно, финансовите проблеми и голямото разстояние от дъното до сигурността със сигурност отнемат от радостта, получена при тези последни добри резултати. Ювентус не би трябвало да подцени този отбор, макар да взе наскоро точки от Рома в битката за върха.

Прогноза: Парма - Ювентус 0:3

 

Последни 5 изиграни срещи:

Парма:

08 март Парма - Аталанта 0:0 (Серия А)
15 март Сасуоло - Парма 4:1 (Серия А)
22 март Парма - Торино 0:2 (Серия А)
04 април Интер - Парма 1:1 (Серия А)
08 април Парма - Удинезе 1:0 (Серия А)

Ювентус:

14 март Палермо - Ювентус 0:1 (Серия А)
18 март Борусия Дортмунд - Ювентус 0:3 (Шампионска лига)
22 март Ювентус - Дженоа 1:0 (Серия А)
04 април Ювентус - Емполи 2:0 (Серия А)
07 април Фиорентина - Ювентус 0:3 (Купа на Италия)

Досегашни срещи:

Парма - Ювентус

55 срещи
11 победи за Парма
16 равенства
28 победи за Ювентус
Голова Разлика: 99:52 за Ювентус

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
221