Аталанта - Интер: Тежко изпитание за сеньор Манчини


Н. Гавазов

Аталанта - Интер: Тежко изпитание за сеньор Манчини

Аталанта - Интер
Стадион: "Атлети Адзури Д'Италия", Бергамо
Дата: 15.02.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Лука Банти

В Бергамо с нетърпение очакват намиращия се в криза Интер, с надеждата, че тук може да бъде повален един от италианските колоси, а също така и да се вземе нещо от този мач, с което да се подпомогне борбата на тима в неговото оцеляване.

Представянето на домакините от началото на годината е много по-добро от това, което тимът показа през първата част на сезона. Тогава бергамци записаха само три победи, докато в шестте си мача от новата година хората на Стефано Колантуоно имат два успеха, но по-важното е, че този колектив подобри играта си в средата на терена и в защита и дори в двубоите, които бяха загубени, той изпоти съперниците си. Сега Аталанта се намира на 16-та позиция, на 4 точки от опасната зона.

Интер пристига в опит да запази живи европейските си амбиции и с надеждата да развие успеха си в миналия кръг, когато помете с 3:0 коравия Палермо. Впрочем, срещата със сицилианци сложи точка на една неприятна тенденция, но не избави сеньор Манчини от хронично главоболие по отношение на непостоянната форма да играчите и колебанията в защита, което се отразява на резултатите на тима - например, след равенството като гост на Ювентус, "нерадзурите" претърпяха домакинско поражение от конкурента си Торино и загуба при гостуването си на непретенциозния Сасуоло. Сега миланци са 10-ти, на шест точки от зоната на европейските турнири.

Естигарабия, Раймонди, Чврубин и Драме са контузени от домакините, като Масиело се завръща в състава и ще застане на десния фланг на защитата. Впрочем, Колантуоно ще заложи на четирима в отбрана и на традиционната схема 4-4-2.

Манчини не може използва контузените Нагатомо, Видич, Д'Амброзио, Андреоли и Джонатан. Специалистът също ще използва четирима в отбрана, но при постройка 4-3-1-2, което предполага, че Лукаш Подолски ще остане на пейката.

Бергамо е трудно място за Интер, дори още по времето когато миланци доминираха в италианския футбол. Последната победа на "нерадзурите" тук е от 2008 година, отделно от това, в последните седем срещи между двата отбора Аталанта има повече победи от Интер. Без съмнение, тежко изпитание очаква сеньор Манчини и неговия колектив, а мачът е онези, които никой уважаваш себе си почитател на залозите няма да пропусне. Букмейкърите отдават предпочитания на гостите, но съветът ни е този мач да се играе "Х".

Прогноза: Аталанта - Интер 1:1

 

Последни 5 изиграни срещи:

Аталанта:

18 януари Милан - Аталанта 0:1 (Серия А)
21 януари Фиорентина - Аталанта 3:1 (Купа на Италия)
25 януари Верона - Аталанта 1:0 (Серия А)
01 февруари Атланта - Каляри 2:1 (Серия А)
08 февруари Фиорентина - Аталанта 3:2 (Серия А)

Интер:

21 януари Интер - Сампдория 2:0 (Купа на Италия)
25 януари Интер - Торино 0:1 (Серия А)
01 февруари Сасуоло - Интер 3:1 (Серия А)
04 февруари Наполи - Интер 1:0 (Купа на Италия)
08 февруари Интер - Палермо 3:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Аталанта - Интер

111 срещи
22 победи за Аталанта
28 равенства
61 победи за Интер
Голова Разлика: 196:102 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
193