Киево - Интер: Домакините ще се възползват от кадровите проблеми на шампионите


.

Киево - Интер: Домакините ще се възползват от кадровите проблеми на шампионите

Киево - Интер
Стадион: "Марк Антонио Бентегоди" (Верона)
Начален час: 13:30
Главен съдия: Никола Перпаоли (Фиренца)

Двата отбора могат да бъдат доволни от своето представяне през първата част от шампионата. Отборът от Верона се намира на 12 място, но е само на 3 точки от шестия Наполи, като переспективите за участие в евротурнирите си остават и това вече не учудва никого.

Шампионите пък оставиха далеч зад себе си Милан и Ювентус. Освен това отборът повече от всички други в първенството има победи, най-малко загуби регистрира, най-много голове отбеляза и най-малко такива допусна. Заслужено е първи и по всичко изглежда, че няма намерение да отстъпва титлата.

Кадрово положение:

За Киево (4-3-1-2) Моро и Скардиния са контузени и няма да играят. От групата отпадат още Мицкевич, Збафо, Де Паула, Малаго, Пиколо, Лори и Ханине. Нападението ще се води от Абрускато и Пелисиер, зад тях ще застане Пинци. В центъра на полузащитата като опорен халф ще бъде Бигони.

За Интер (4-2-3-1) отпадат Ето'о, който е участник в турнира за Купата на Африка, Камбиасо, Мунтари, Сантон и Кархин, които са контузени. Станкович и Тиаго Мота са наказани. Нападението ще се води от Милито, зад него ще се разположат Балотели отдясно, Снайдер в средата и Пандев ще направи своя дебют отляво. Занети и Вйиера ще се разположат в средата на терена , а в центъра на отбраната - Лусио и Кордоба.

Отново среща с много въпросителни. Киево загубиха вече едно домакинство срещу отбор от първата шестица - срещу Милан, но победиха пък Ювентус. Интер пък всяка година започват трудно през януари, Португалецът сега няма да разчита на всичкото отгоре на няколко основни състезатели. Това прави мача много коварен откъм залози, защото Киево могат да поднесат още една изненада. Напълно вероятно е срещата да завърши наравно, но аз ще заложа именно на домакините, търсейки изненадата - все пак ако човек не рискува, няма и как да спечели. Освен това гостите излизат без основни състезатели, което няма как да не се отрази на играта им.

Прогноза : Киево - Интер 1:0

Последни 5 мача:

Киево: ЗПППП
Интер: ППРПЗ

Досегашни срещи:

Киево - Интер

14 мача
7 победи за Интер
5 равенства
2 победи за Киево
Голова Разлика: 25:17 за Интер

Коефициенти от bet365:
Киево - 4.50
Равен - 3.30
Интер - 1.85

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
145