Торо ще затрудни Милан


И. Ангелов

Торо ще затрудни Милан

Торино - Милан
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 10.01.2015 г.
Час: 21:45

Торино няма загуба в последните си 4 официални срещи, като в тях допусна и само 3 попадения във вратата си. Проблемът на този отбор обаче се проявява, когато той се нуждае да вкара, както се видя и в нулевото равенство с Киево.

Филипо Индзаги ще започне втората част от сезона с по-малко точки отколкото имаше Кларънс Зеедорф в последните си 19 срещи от миналата година. Последната загуба от Сасуоло пък нанесе нов удар по амбициозния проект в този отбор.

Откъм състави, Емилиано Морети вече е налице след изкараното наказание за домакините, като се очаква да замести Чезаре Бово. Амаури и Масиело са контузени.

Милан най-накрая може да разчита на най-добрата си отбрана, след като Игнацио Абате се връща на десния бек. Алесио Церчи и Ел Шаарави ще водят битка за третото място в атака, докато контузени са Даниеле Бонера и Марко ван Хинкел. Кейсуке Хонда има ангажименти с националния си отбор.

Торино е наясно с проблемите си в предни позиции, затова вероятно ще заложи на защитата и контрата в своите мачове. Милан се затруднява да се брани при статични ситуации, а това може да се експлоатира от Камил Глик, който показва прекрасна форма напоследък.

Прогноза: Торино - Милан 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
170