Милан ще се върне на пътя на победата


И. Ангелов

Милан ще се върне на пътя на победата

Милан - Удинезе
Стадион: "Сан Сиро", Милано
Дата: 30.11.2014 г.
Час: 16:00

След като постигна 1:1 в дербито, Милан вече 5 кръга няма победа, но и въпреки това тимът стои на 4 точки от третата позиция в Серия А. Между този отбор и Наполи стоят нетипични претенденти в таблицата - Дженоа и Сампдория.

Удинезе е равен по точки с Милан понастоящем. И формата на гостите напоследък обаче, е разочароваща. Бианконерите няма да играят твърде агресивно на гости, но и не могат да си позволят да се затворят в защита.

За домакините Даниеле Бонера отново е на линия след наказанието си, но формата му в последно време може да го изпрати на пейката. Найджъл Де Йонг все още не успява да се излекува от травмата си, която не му позволи да играе и в дербито, така че ще видим Есиен на терена. Алекс и Абате са контузени.

Силиван Видмер е аут за гостите, така че Иван Пирис ще започне на дясното крило, а Маурисио Домици ще бъде преместен от ляво. Панагиотис Коне ще заиграе отново зад нападателите след като се връща от наказание. Луис Муриел и Габриел Силва остават контузени.

След този мач един от тези отбори може да прекрати поредицата си от лоши резултати. Интер и Фиорентина дишат във врата на тези отбори затова Милан не може да си позволи загуба, докато за гостите и точка ще е добър резултат.

Прогноза: Милан - Удинезе 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
200