Наполи победи Верона в мач с осем гола (видео)


И. Ангелов

Наполи победи Верона в мач с осем гола (видео)

Наполи успя да вземе победа с 6:2 от Хелас Верона в поредния осми кръг от италианската Серия А. Така с приближаването до петата позиция във временното класиране Рафаел Бенитес успя да снеме от напрежението над своя отбор и собственото си работно място след поредицата разочароващи резултати за феновете на Наполи.

Днес още в първите секунди Наполи отново тръгна на зле, когато преди да е изтекла половин минута, Емил Халфредсон откри резултата за гостите с воле извън наказателното поле. Чак в самия край на полувремето Марек Хамшик успя да достигне до изравнителен гол, когато получи топка от Колибали в наказателното поле и с десния крак я засече за 1:1.

В 58-ата минута Хамшик обърна резултата за своите, но в 66-ата Нико Лопес отново върна равенството, когато навлезе в наказателното поле и стреля в близкия ъгъл. Само 2 минути след това Гонзало Игуаин оформи 3:2, преди в 76-ата Хосе Калехон да оформи 4:2, намерен при една контра от Хамшик на голова позиция.

В 79-ата минута попадение на Гомес бе отменено поради нарушение, но 5 минути след това Игуаин отново се разписа за 5:2. Той успя да вкара и отново в 86-ата минута, но попадението не бе отсъдено заради грешно вдигната засада. Съдбата си върна за това в самия край, когато Хилфредсон извърши нарушение за дузпа, и Игуаин реализира хетрика си - 6:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
113