Милан ще победи на гости във Верона


И. Ангелов

Милан ще победи на гости във Верона

Верона - Милан
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 19.10.2014г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Валери

Хелас Верона се наслади на един добър старт на новата кампания в Серия А, точно както се случи и в миналия сезон, където в един момент този отбор изглеждаше способен да се бори за европейските места. Милан, обаче, е събрал еднакъв брой точки с този отбор и ще търси да раздели позицията, правейки петото място свое с поглед нагоре.

Милан се завърна към победите преди почивката за националните срещи, след като в предишните три кръга не успяваше да спечели. Този отбор изглежда ще се затруднява срещу по-малките тази година, но пък видяхме много добри представяния срещу Ювентус и Лацио, въпреки резултата.

Откъм състави, домакините не могат да разчитат на Лазарос Кристодоулопоулос, Якопо Сала и Мунир Обади. Сала се завърна на тренировки с отбора си преди дни, но след кратка тренировка получи мускулна травма и отново е в лазарета. Боско Янкович може да започне на върха, а Нико Лопес да е резерва.

В Милан има проблеми. Жереми Менес е под въпрос, и ако съдим от важността му за състава, вероятно ще бъде съхранен. Щефан Ел Шаарави ще получи мястото му, а Бонавентура ще играе в полузащита. Рикардо Монтоливо, Рикардо Сапонара и Марко ван Гинкел остават контузени, докато Найджъл Де Йонг е наказан.

Няма съмнение, че гостите ще търсят победата, но и Верона може да се прицели в трите точки с оглед проблемите на противника, а и защо този тим да не иска победата тук. Очаква се обаче домакините да не поемат инициативата за атака.

Прогноза: Верона - Милан 1:2

 

Последни 5 изиграни срещи: 

Верона:

15 септември Верона - Палермо 2:1 (Серия А)
21 септември Торино - Верона 0:1 (Серия А)
24 септември Верона - Дженоа 2:2 (Серия А)
27 септември Рома - Верона 2:0 (Серия А)
04 октомври Верона - Каляри 1:0 (Серия А) 

Милан:

14 септември Парма - Милан 4:5 (Серия А)
20 септември Милан - Ювентус 0:1 (Серия А)
23 септември Емполи - Милан 2:2 (Серия А)
28 септември Чезена - Милан 1:1 (Серия А)
04 октомври Милан - Киево 2:0 (Серия А) 

Досегашни срещи:

Верона - Милан

50 срещи
9 победи за Верона
17 равенства
24 победи за Милан
Голова Разлика: 77:53 за Милан

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
178