Тони: Възнамерявам да разстроя своя приятел Индзаги


Н. Гавазов

Тони: Възнамерявам да разстроя своя приятел Индзаги

Нападателят на Хелас Верона Лука Тони сподели мислите си за предстоящата среща с Милан от седмия кръг на Серия А. Ветеранът, който при миналогодишното домакинство отбеляза два гола във вратата на "росонерите" за победата с 2:1, заяви, че се надява да разстрои своя приятел Филипо Индзаги в предстоящата среща.

"Верона се готви за този мач, събирайки равен брой точки с Милан. Това означава, че сега ние работим много добре. Ще е трудно, защото сегашния Милан има намерение да постигне нещо голямо. Но ние приемаме съперника си у дома, а пред своите фенове не се боим от нищо. Дали Верона може да попадне в Лига Европа? Не толкова бързо. Прекалено рано е да се говори за това, какво може да постигне тима. Нека изчакаме още пет кръга и тогава ще стане ясно къде се намираме", заяви Тони.

"Заедно с Филипо Индзаги сме ставали световни шампиони в Германия, имаме и общ агент. Неотдавна разговарях с Пипо по телефона. Той е много силно мотивиран. И аз знам, че Индзаги усърдно работи. Но в неделя смятам да му дам повод да се разстрои. Надявам се, че вече след нашия мач Милан ще направо всичко, на което е способен", добави нападателят.

 

  Сподели
75