Милан с победа над Киево (видео)


И. Ангелов

Милан с победа над Киево (видео)

Милан събра 11 точки в актива си в Серия А и се изравни по този показател със Сампдория и Хелас Верона на четвъртата позиция във временното класиране, когато днес тимът победи с 2:0, когато прие Киево. Всички отбори от челото, освен Верона, обаче, имат да изиграят срещите си от шестия кръг на първенството, утре.

Днес до почивката Киево действаше добре, за да неутрализира опитите на Милан да пробие отбраната. Торес и Хонда имаха своите възможности, а Алекс можеше да открие с положение в края на тази част. Освен в тези редки случаи, Киево се държеше добре и Индзаги трябваше да промени нещо.

В 55-ата минута Съли Мунтари откри резултата по изключителен начин, когато засече от воле една топка от Хонда и я запрати мощно право в ъгъла на вратата. Последва добра възмпожност и за Киево, когато Мунтари загуби топката и в последвала контра Лазаревич не се възползва от числовото превъзходство на своите и загуби леко топка, която тимът трябваше да превърне в гол.

В 78-ата минута Кейсуке Хонда вкара и втория красив гол в срещата, когато от пряк-свободен удар на добра дистанция завъртя кълбото над стената и далеч от вратаря. В 88-ата минута Палоши пропусна нова добра възможност за гостите, когато от добра позиция нацели Абиати.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
103