Анонс на 6-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 6-ти кръг от Серия А

Верона - Каляри
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 04.10.2014г.
Час: 19:00
Съдия: Паоло Джакомели

Верона загуби за първи път в лигата, но се представи доста добре в срещата срещу лидера във временното класиране, Рома, и то на гости. Каляри успя да вземе първата си победа за сезона, когато победи Интер с 4:1, което е атестат за работата на Земан.

Откъм състави, Лука Тони ще се завърне за домакините, след като игра 70 минути срещу Рома. Вратарят Рафаел отново е на линия и ще измести Пиерлуиджи Голини. Сала, Обади и Кристодолополос са контузените.

Гостите не могат да разчитат на своя капитан Даниеле Конти, който е контузен. Това означава, че Лоренцо Крисети може да започне като плеймейкър. Много вероятно е да видим отново стартовата 11-ка от впечатляващата победа на "Джузепе Меаца".

Каляри ще сгреши, ако мисли, че след онази победа всичко ще е по-лесно. Верона не е лек опонент и го доказа миналата година. Каляри впечатли срещу Интер, но надали ще повтори такава игра.

Прогноза: Верона - Каляри 1:1

 

Емполи - Палермо
Стадион: "Карло Кастелани", Емполи
Дата: 05.10.2014г.
Час: 13:30
Съдия: Никола Рицоли

Емполи се представи добре срещу Удинезе, Рома и Милан, но не успя да вземе повече от точка общо от Чезена и Киево Верона. Палермо събра малко точки до момента с посредствени представяния, затова трябва бързо да се отърси от загубата с 4 гола от Лацио.

В състава на домакините няма много проблеми. Винсент Лорини е контузен, затова се очаква десен бек да е Елсейд Хисай, с Марио Руй от ляво. Мирко Валдифиори изтърпя наказанието си и ще се завърне в средата на терена.

Палермо не може да разчита на Езекиел Муньос и Джанкарло Гонзалес. Франческо Дела Рока и Енцо Мареска се възстановиха от травми, но не се очаква да се върнат в игра. 

Oчакванията за Палермо преди началото на сезона бяха по-високи и сега мястото на Джузепе Ячини е под въпрос. Емполи има възможност да стане причина за първото уволнение от началото на сезона.

Прогноза: Емполи - Палермо 1:0

 

Лацио - Сасуоло
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 05.10.2014г.
Час: 16:00
Съдия: Дино Томази

Двете победи на Лацио бяха точно толкова доминиращи, колкото показаха и резултатите в тези мачове. В другите три мача, които изигра отбора през сезона обаче, не видяхме нищо подобно на такава игра. Сасуоло, от друга страна, вкара само един гол в 5-те си мача и трите точки до момента не са лош резултат с оглед ограничените опции на тима в предни позиции.

Гонзалес, Раду, Джентилети и Биглиа са контузени тук за домакините, а Душан Баста е под въпрос. Той може да бъде заменен от Луис Каванда. След хетрика си срещу Палермо, очаква се отново Филип Джорджевич да играе.

Добра новина за гостите е завръщането на Доменико Берарди след 3 мача наказание. Той ще измести Серхио Флокари от титулярния състав.

Нова победа би донесла малко повече самочувствие за домакините и може би точно от това се нуждае тима, за да намери постоянството за сезона. Сасуоло има проблеми в атака и в отбрана, затова моментът за Лацио е точно сега.

Прогноза: Лацио - Сасуоло 2:0

 

Парма - Дженоа
Стадион: "Енио Тардини", Парма
Дата: 05.10.2014г.
Час: 16:00
Съдия: Даниеле Довери

Парма е сянка на онзи отбор от миналата година, който половин сезон не претърпя загуба в поредни срещи в лигата. Дженоа пък трябва да се отърси от загубата в последния кръг в дербито, което прекрати и поредица от 3 мача без поражение.

Роберто Донадони ще има проблеми да избере отбраната в състава, след като Андреа Коста, Матиа Касани, Габриел Палета и Фабиано Сантакросе са контузени, а Педро Мендеш е под въпрос. Вероятно в центъра на защитата ще са отново Алесандро Лукарели и Фелипе.

За гостите проблемите са малко. Николас Бурдисо и Джовани Маркезе носят малки травми, така че може да бъдат заменени.

Дженоа изигра някои добри мачове, а самочувствието при домакините е ниско. Това може да донесе една изнервена среща от тяхна страна, но ни очакват доста положения пред двете врати.

Прогноза: Парма - Дженоа 1:1

 

Сампдория - Аталанта
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 05.10.2014г.
Час: 16:00
Съдия: Масимилиано Ирати

Увереността в състава на Сампдория е на високо ниво, след като тимът спечели дербито на Генуа и сега се намира на четвъртата позиция в класирането. Аталанта загуби три кръга поред, но графикът не бе добър за тима, след като противопостави Фиорентина, Интер и Ювентус.

Единствената промяна за домакините от последния кръг и дербито, ще е появата на Джамел Месба за контузения Вашко Реджини. Той напусна рано срещата с Дженоа и ще пропусне срещата със сигурност. 

За гостите единствено Алехандро Гомес е с трамва, и ще бъде заменен от Марко Д'Алесандро. 

Домакините определено са в по-добра позиция, що се отнася до моралната страна и самочувствието. Синиша Михайлович ще цели нов добър резултат и добрата форма да продължи.

Прогноза: Сампдория - Аталанта 1:0

 

Удинезе - Чезена
Стадион: "Фриули", Удине
Дата: 05.10.2014г.
Час: 16:00
Съдия: Мауруцио Мариани

Удинезе спечели четири от петте си мача в кампанията до момента, като загуби само от Ювентус. Чезена успя да спечели изненадващо в първия кръг, но от тогава не виждаме акумулиране на актив поради тежък график. Точката от Милан ще се счете като добро постижение.

Удинезе има цялата си атакуваща мощ на разположение за мача, а Сирил Теро вероятно ще започне вместо Луис Муриел отново. Андреа Страмачони вероятно ще заложи на същия отбор, който му носи успехи до сега.

За гостите Табанели и Кацола са аут. Очаква се тук Грегор Дефрел да започне в атака до Марилунго, а Зе Едуардо да оперира в средата на терена.

Страмачони подобри един отбор, който се представяше добре в минали години. Той промени схемата на игра и изглежда това даде резултат и ще донесе една позитивна кампания.

Прогноза: Удинезе - Чезена 2:0

 

Наполи - Торино
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 05.10.2014г.
Час: 21:45
Съдия: Давиде Маса

Наполи не показва никакво постояноство в последно време, след като спечели две гостувания и загуби точки у дома срещу Киево и Палермо. Все повече се говори срещу Рафаел Бенитес, който изглежда приложи познатия способ да води отборите си до рязко понижаване на резултатите. Типично за него остава доброто представяне в Европа.

Торино премина през 4 поредни кръга без да вкара гол, но след това успя да се върне на пътя на победата срещу Каляри, направи равен с Фиорентина и успя да победи в последния момент срещу Копенхаген в Европа. Всичко това с липсващи играчи като Баша, Фернеруд и Ночерино. 

За домакините само Сунига и Жоржиньо са под въпрос. Калехон, Игуаин, Гаргано и Албиол бяха резерви през седмицата и може би ще започнат със свежи сили.

Наполи трябва да намери баланса си и да вземе първа победа у дома. Феновете не са доволни на слабия старт в лигата, затова подкрепата няма да е на нужното ниво. Настроението в Торино е добро и те ще търсят резултат. Тимът пътува без напрежение, за да срещне един разколебан треньор и дебалансиран отбор.

Прогноза: Наполи - Торино 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
252