Интер - Каляри: Без шансове за гостите


Н. Гавазов

Интер - Каляри: Без шансове за гостите

Интер - Каляри
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 28.09.2014г.
Час: 16:00
Съдия: Лука Банти

Интер ще посрещне аутсайдера Каляри в двубой от пети кръг на Серия А и ще направи всичко възможно да не позволи на Рома и Ювентус да се откъснат в челото на таблицата. "Нерадзурите" засега показват две лица - едно при домакинствата си, в които отбелязаха девет гола в два мача, а другото е навън, когато не успяха да победят Торино и Палермо. Впрочем , именно оттук идва разликата от "вълците" и "бианконерите", от които миланци изостават на седем точки.

Каляри е без победа, само с едно равенство и три отбелязани гола в четири мача. Очевидно е, че отборът върви от лошо към по-лошо, а странното е, че опитен треньор като Зденек Земан не успява да даде на играчите не само част от своя оптимизъм, но и от философията си. Впрочем, по-рано през седмицата чешкият специалист намекна, че проблемите на тима са на психологическо ниво, но това признание едва ли внася някакво успокоение сред феновете, тъй като сардинци са последни в класирането, а програмата на отбора е такава, че нищо не подсказва, че островитяните могат да се напуснат опасната зона до Коледа. Поне не и с тази игра.

И двата отбора влизат в мача без проблеми в кадрово отношение, като единственият отсъстващ е Себастиан Ериксон, който заради здравословни проблеми не е записал и една минута игрово време през този сезон.

Мачът ще е между два отбора, които се намират в противоположните краища на таблицата за класиране и това определя характера на срещата. Очакванията са за по-затворена игра на гостите и по-високо темпо от страна на домакините, които най-вероятно ще установят пълен контрол от самото начало на сблъсъка. Няма как да знаем, дали ще бъде повторен резултата от двубоя със Сасуоло, но може да очакваме победа за Интер с поне два гола разлика.

Прогноза: Интер - Каляри 2:0

 


Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

31 август Торино - Интер 0:0 (Серия А)
14 септември Интер - Сасуоло 7:0 (Серия А)
18 септември Днепър - Интер 0:1 (Лига Европа)
21 септември Палермо - Интер 1:1 (Серия А)
24 септември Интер - Аталанта 2:0 (Серия А)

Каляри:

23 август Каляри - Катаня 2:0 (Купа на Италия)
31 август Сасуоло - Каляри 1:1 (Серия А)
14 септември Каляри - Аталанта 1:2 (Серия А)
21 септември Рома - Каляри 2:0 (Серия А)
24 септември Каляри - Торино 1:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Каляри

74 срещи
34 победи за Интер
28 равенства
12 победи за Каляри
Голова Разлика: 121:73 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
176