Анонс на 3-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 3-ти кръг от Серия А

Чезена - Емполи
Стадион: "Дино Мануци", Чезена
Дата: 20.09.2014г.
Час: 16:00
Съдия: Клаудио Гавилучи

Три точки от първите два кръга са добър резултат за Чезена, особено ако се имат предвид опонентите в тези мачове - Лацио и Парма. Емполи има тежка програма с идването на срещите с Рома и Удинезе, затова този мач толкова рано в кампанията е задължителен за взимане.

За домакините контузени са Де Фойдис, Табанели и Кацола, докато за гостите аут са Шекиладзе и Мчедлидзе. Масимо Макароне се върна в пълноценни тренировки и ще играе в този мач.

Макар да е само третия кръг на първенството, това вече е битка за оцеляването между тези два отбора. Чезена е фаворит, след като показа, че може да печели точки в елита, а и е домакин. Емполи ще е гладен, и ветераните в отбора имат опита да преодолеят всеки опонент. 

Прогноза: Чезена - Емполи 2:2

 

Киево - Парма
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 21.09.2014г.
Час: 13:30
Съдия: Антонио Дамато

Киево преживя трудно начало на кампанията, след като трябваше да се изправи срещу отбори като Ювентус и Наполи. Все пак тимът се представи добре и в двата случая, като взе точките от Наполи и загуби минимално срещата с Юве.

След като успя да прекара половината сезон без да понесе загуба миналата година, Парма започна зле настоящата кампания и все още няма актив. Сега този отбор може да се затрудни отново, след като в състава на домакините няма нито един контузен или наказан играч, а тук Джонатан Биабиани и Матиа Касани са с травми, докато Фелипе е наказан.

Домакините имаха и късмет до момента, но ще се възползват от липсата на баланс в Парма до тук.

Прогноза: Киево - Парма 2:1

 

Дженоа - Лацио
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 21.09.2014г.
Час: 16:00
Съдия: Марко Гуида

Дженоа нямаше късмет с жребия за първите няколко мача, като до момента се изправи срещу Наполи и Фиорентина. Проблемите в състава трябва да се решават бързо, защото на гости идва Лацио в този трети кръг.

След като в първия кръг Лацио загуби от Милан, като избегна катастрофален резултат, Лацио победи Чезена у дома и се намира в противоречива форма. Щефан Раду и Алваро Гонзалес са контузени за тима, затова Етрит Бериша може отново да играе, както и Едсон Браафхайд на левия бек.

За домакините Ронкаля е наказан, а Фетфадзидис контузен. Андреа Бертолачи и Томас Ринкон се състезават за мястото в средата.

Дженоа винаги играе с желание за победа, и така взе с усилие точката си до момента, но Лацио изглежда по-добре на хартия, като и по отношение на подготовката е в по-добро положение.

Прогноза: Дженоа - Лацио 1:2

 

Рома - Каляри
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 21.09.2014г.
Час: 16:00
Съдия: Себастиано Перуцо

Рома победи трудно Емполи, но това помогна за самочувствието, показано в Шампионска лига, където видяхме добър успех.

Каляри не се представи добре в първите два кръга, макар да се падна срещу опоненти, които можеше да победи. Този тим не показва достатъчно желание да победи своите опоненти до момента през кампанията. Вероятно новият наставник Земан все още не е успял да наложи идеите си сред състава.

Итурбе, Балцарети, Астори и Строотман са поставени като контузени за Рома, а Леандро Кастан е под въпрос. Очаква се Алесандро Флоренци да играе отново в предни позиции.

Само Себастиан Ериксон е контузен за гостите, след като Виктор Ибарбо и Даниеле Десена са готови за игра. 

След като миналата година Рома не играеше в Европа, сега Руди Гарсия ще трябва да се научи да използва правилно ротацията и да поддържа играчите си свежи. След голямата победа през седмицата той трябва да се върне към състав, с който да победи по-ниска класа отбор.

Прогноза: Рома - Каляри 2:0

 

Сасуоло - Сампдория
Стадион: "Кита дел Триколоре", Реджо Емилия
Дата: 21.09.2014г.
Час: 16:00
Съдия: Марко Ди Бело

Сасуоло не успя да се възползва от добрата форма за националния отбор на Симоне Заза и Доменико Берарди. Интер отново победи отбора, както миналата година, със 7:0. 

Сампдория трябва да се възползва от настроението в състава на опонента и да вземе този мач.

Освен слабата форма, в състава на домакините има проблеми. Канаваро и Берарди са наказани за срещата, а с контузии са Пеголо и Манфредини. Сампдория няма никакви проблеми - Васко Реджини изтърпя наказанието си и е на линия, а в атака се очаква Стефано Окака да започне пред Гонзало Бевгрешио.

С отсъствието на Берарди Сасуоло ще се затвори и единствен отбор в атака тук се очаква да е тимът на гостите. Въпрос на техните усилия е изходът от срещата.

Прогноза: Сасуоло - Сампдория 0:2

 

Аталанта - Фиорентина
Стадион: "Атлети Адзури Д'Италия", Бергамо
Дата: 21.09.2014г.
Час: 19:00
Съдия: Кармине Русо

Домакините приемат първото голямо предизвикателство за кампанията, след като до момента събраха 4 точки в актива си. Самочувствието е на ниво и Колантуоно ще иска нова победа.

Фиорентина отново загуби Джузепе Роси. През трансферния прозорец не бяха докарани големи имена в състава, и сега това ще е голям проблем. В Лига Европа тимът победи Гингам, но това ще се окаже далеч по-тежък мач.

Аталанта ще опита да атакува по фланга, докато Фиорентина ще заложи на това да притежава топката повече. Гостите ще опитат да наложат темпото на игра. Двамата германци в предни позиции - Дениз и Марио Гомес все още нямат гол в Серия А този сезон, затова от тях се очаква повече сега.

Прогноза: Аталанта - Фиорентина 1:1

 

Удинезе - Наполи
Стадион: "Фриули", Удине
Дата: 21.09.2014г.
Час: 19:00
Съдия: Паоло Талиавенто

След като доминира над Емполи, Удинезе не успя да се противопостави на Ювентус. Така все още остават неизяснени въпроси за целите и уменията на домакините в този сезон.

Наполи загуби точки от Киево миналата седмица, а след това се затрудни със Спарта Прага в Европа, като изоставаше в резултата. Тимът създава много възможности за гол, но Рафа Бенитес изглежда пренебрегва многото проблеми в дефанзивния вал.

Маурисио Домици има мускулна травма в състава на домакините, така че Игор Бубнич ще играе в отбрана. Баду и Коне се борят за място в средата на терена. Само Гулам е аут за гостите.

Това ще е среща с доста възможности за попадения пред двете врати. Дрис Мертенс показа, че с Игуаин са прекрасна двойка в атака, но Ди Натале все още чака Луис Муриел да намери формата си.

Прогноза: Удинезе - Наполи 1:1

 

Торино - Верона
Стадион: "Олимпико", Верона
Дата: 21.09.2014г.
Час: 21:45
Съдия: Лука Банти 

След напускането на Церчи и Имобиле, Торино има доста проблеми да вкарва голове. Този отбор успя да вкара само едно попадение в последните си 5 мача, и нито едно в последните 3.

Хелас Верона започна добре кампанията, като взе общо 4 точки от Палермо и Аталанта. Само Якопо Сала е контузен в този отбор и всичко изглежда добре.

За домакините Баша, Барето и Фернеруд са контузените. Очаква се Максимович да играе, а Дармиан да е на фланга. Ел Кадури ще застане зад нападателите.

Вентура знае, че може да се довери на отбраната си, но е нужно решение и в атака. Новата двойка Амаури - Куалярела има нужда от време. Верона ще разчита на контра-действията.

Прогноза: Торино - Верона 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
196