Интер ще вземе трите точки срещу Фиорентина


.

Интер ще вземе трите точки срещу Фиорентина

След ужасяващото си представяне на “Камп Ноу” във вторник Интер посреща Фиорентина на “Сан Сиро” в среща от поредния кръг на Серия А.

За разлика от Шампионската лига в Калчото на този етап Интер няма особени проблеми и като изключим 2-3 грешни стъпки тимът на Моуриньо бие наред като в момента е лидер с 5 точки аванс пред Ювентус. За жалост, абсолютната доминация на “нерадзурите” в Италия се оказва вредна за тях, тъй като видяхме, че те не са конкуренти на тим от класата на Барселона.  Явно победите у дома не показват обективно състоянието на Интер, който отдавна се цели в Европейската купа, но на този етап тя е много далече.

За разлика от Интер Фиорентина ще запомни завинаги тази седмица. След изстрадан успех над Лион на “Артемио Франки” “скуадра виола” си осигури участие в елиминационната фаза на Шампионската лига и то изхвърляйки от турнира английския Ливърпул. Интересно е, че представянето на Джила и компания в Серия А е доста по-колебливо от това в Европа. Фиорентина заема 6-ата позиция с 21 точки, а в последния кръг отстъпи на Парма с 3:2.

Ключовият халф Уесли Снайдер и бранителят Давиде Сантон са аут за предстоящия двубой от състава на Интер. Майкон е наказан.

За Фиорентина все още извън сметките са Алесандро Гамберини и Адриан Муту. Марко Донадел е наказан.  

По традиция този двубой не е особено труден за Интер, а и трябва да отбележим, че тимът ще бъде по-свеж, тъй като игра доста пасивно срещу Барселона. У дома “синьо-черните” рядко имат проблеми и преди Дербито на Италия с Ювентус ще опитат да вземат три точки.

Последни 5 мача:
Интер: ЗПРПП
Фиорентина: ПЗППП

Коефициенти на bwin:
Интер - 1,55
Равен - 3,50
Фиорентина - 6,50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
160