Рома ще запише победа срещу новака Бари


.

Рома ще запише победа срещу новака Бари

Днес от 16:00 на стадион "Олимпико" излизат един срещу друг отборите на Рома и Бари в мач от 13-я кръг на Серия А.
Домакините заемат 13-та позиция във временото класиране с актив от 15 точки. Те са регистрирали до момента четири победи, три равенства и пет загуби. Гостите пък заемат деветата позицият с актив от 18 точки и регистрирани четири победи, шест равенства и две загуби.

Четиринадесетото място изобщо не пасва за отбор като Рома. От друга страна Бари пък трябва да слязат на земята. Все пак идват от "Серия Б", а този сезон единствено Интер има по-малко загуби от тях ( Интер има 1, Юве и Милан имат по 2, колкото и Бари ). Вярно, представят се добре, но всичко хубаво си има своя край, а и едва ли са се надявали да вземат нещо в гостуванията на топ отборите в "Серия А". Римляните, както казах, не им приляга това място в класирането и след лоши серии от мачове се надявам, че ще се вземат в ръце и ще започнат да показват по-постоянни и по-стабилни игри. Това обаче минава през победа тук. Победа, която ще е доста важна, не само за самочувствието на футболистите, но и  за феновете, които от доста време насам не са виждали убедителна победа на своите любимци.

Рома най-вероятно ще бъдат лишени от услугите на капитана си Франческо Тоти и от тези на Даниеле Де Роси, но Клаудио Раниери разполага с достатъчно класни играчи за да извлече максимума от срещата.

Прогноза: Рома - Бари 2:0

Коефициенти от bwin:
Рома - 1.65
Равенство - 3.40
Бари - 5.45

ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
199