Интер и Наполи няма да се победят


Н. Гавазов

Интер и Наполи няма да се победят

Интер - Наполи
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 26.04.2014г.
Час: 21:45
Съдия: Никола Рицоли

35-ят кръг на Серия А е прекрасен с това, че в него имаше два мача, които спокойно може да причислим в раздел топ-класа. За съжаление, почитателите на италианския футбол няма да могат да наблюдават двубоя между миланци и неаполитанци във време, когато и двата тима се намират в пика на своята форма и най-добро състояние. Преди няколко години в тези срещи доминираше Интер, а сега на трети план в Серия А излезе Наполи, докато за "нерадзурите" ще бъде успех, ако успеят да завършат наравно срещу "партенопеите".

В последните си два мача колективът на Валтер Мадзари успя да събере шест точки. Що се отнася до серията без загуби, то миланци не познават това неприятно чувство от края на март и през целия април. Доброто представяне през пролетта помогна на "нерадзурите" да скъсят дистанцията от четвъртия Фиорентина на 2 точки и съответно да се отдалечат на пет пункта от преследвача си Парма.

Наполи в последните си пет мача претърпя поражение в Парма след безобразна игра в защита и липса на идеи в нападение. Неаполитанци обаче в този период се наложиха над Ювентус, което е още едно доказателство за непостоянството в играта на "партенопеите" през втората част на сезона.

Интер ще е без наказаните Самуел и Роландо. Травмите на Жуан и Джонатан правят уязвима защитата на "нерадзурите", още повече, че връзката Кампаняро - Ранокия - Андреоли е възможно най-несигурната в миланци.

Наполи е без контузените Кабрал и Маджо, както и без наказания защитник Фернандес. Добрата новина е, че в отбора и особено в атакуващата линия се създава голяма конкуренция, а от това обстоятелство Бенитес няма как да не е доволен.

Имайки в предвид непостоянната форма на Наполи и очертаващите се слабости на Интер в защита, в този мач може да станем свидетели на всякакъв резултат. Домакините изглеждат с една идея по-близо до успеха, но не бива да се забравя, че едно от силните оръжия на Наполи е контраатаката, а именно от този елемент от играта най-много страда колективът на Мадзари.

Прогноза за: Интер - Наполи 1:1

 

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

27 март Интер - Удинезе 0:0 (Серия А)
31 март Ливорно - Интер 2:2 (Серия А)
05 април Интер - Болоня 2:2 (Серия А)
13 април Сампдория - Интер 0:4 (Серия А)
19 април Парма - Интер 0:2 (Серия А)

Наполи:

26 март Катаня - Наполи 2:4 (Серия А)
30 март Наполи - Ювентус 2:0 (Серия А)
06 април Парма - Наполи 1:0 (Серия А)
13 април Наполи - Лацио 4:2 (Серия А)
19 април Удинезе - Наполи 1:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Наполи

141 срещи
66 победи за Интер
32 равенства
43 победи за Наполи
Голова Разлика: 222:155 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
166