Анонс на 32-ри кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 32-ри кръг от Серия А

Киево - Верона
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 05.04.2014г.
Час: 19:00
Съдия: Паоло Талиавенто

Киево е на поредица от 8 мача без победа като гост. Това означава, че тима разчита само на домашната си форма за по-добро класиране. 

Хелас Верона пък наскоро прекрати лошата си поредица от резултати с победа над Дженоа с 3:0.

Николас Фрай е наказан за 3 мача за домакините, след случката с Марио Балотели. Тиберио Гуаранте ще премине в неговата роля, а Лука Риджони ще играе пред отбраната. За гостите от Верона само Микеланджело Албертаци е наказан.

В предишното дерби между тези отбори Киево стана първия отбор, победил Верона на "Бентегоди". Сега "домакините" са в добра форма, но Хелас ще търси да създаде възможно най-много проблеми на своя опонент.

Прогноза: Киево - Верона 2:2

 

Интер - Болоня
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 05.04.2014г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Мацолени

Интер се провали срещу Ливорно, след като водеше с 2 гола, за завършека с 2:2. По този начин Интер не успя да се възползва максимално от загубата на Парма. 

След като пропусна да вземе доста точки от тимове, намиращи се непосредствено до Болоня, този отбор ще трябва да се надява да печели мачове срещу по-големи клубове и пътят до "Сан Сиро" е с надежда за поне равен след 2 поредни загуби.

Интер може и да сбърка на няколко пъти поради загуба на концентрация, но да загуби точки срещу този опонент у дома ще изглежда почти целенасочено. Болоня не изглежда достатъчно добре, за да запази мястото си в Серия А, но тима се брани добре и Интер ще трябва да поработи в атака.

Прогноза: Интер - Болоня 2:0

 

Лацио - Сампдория
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 06.04.2014г.
Час: 13:30
Съдия: Джанпаоло Калварезе

В типичния си за този сезон стил, Лацио се възползва от понижената форма на Парма и победи миналата седмица. Този тим ще иска да се възползва от двете си поредни домакинства.

Сампдория е далеч от опасната зона, но изглежда твърде далеч и от европейските места. Поради липсата на мотивация вероятно тима няма да настоява за победа във всеки мач от кампанията си до края.

Еди Рея ще трябва да решава дали да заложи на типичното си 4-3-3, или 4-2-3-1. Тук Кристиан Ледесма е наказан, докато Новарети и Едерсон са контузени. Васко Реджини се връща за Сампдория, докато Габиадини е под въпрос.

Синиша Михайлович ще опита да държи момчетата си концентрирани, макар до края на сезона реално да няма цел. Неговото наказание обаче може и да изиграе роля против тима. Лацио ще се бори за място в Лига Европа и ще покаже по-голямата мотивация.

Прогноза: Лацио - Сампдория 2:0

 

Каляри - Рома
Стадион: "Сант'Елия", Каляри
Дата: 06.04.2014г.
Час: 16:00
Съдия: Давиде Маса

Каляри изглежда подобрява резултатите си единствено когато доближи зоната за изпадане. Тима е изключително непостоянен и напоследък редува загуби и победи в зависимост от близостта до дъното.

Рома спечели срещата си с Парма, която бе отложена, и така Ювентус се намира само на 8 точки разстояние. Толкова малко срещи преди края обаче това може да се окаже и достатъчна преднина за лиреда, но вълците няма да се откажат.

Да играе преди лидера в класирането е възможност Рома да нагнети напрежение над Юве, защото при победа разстоянието до върха ще стане 5 пункта. Ювентус не бе притеснен от преследвачите си в последните 2 сезона, затова тук целта на Джалоросите ще е такава.

Прогноза: Каляри - Рома 0:2

 

Аталанта - Сасуоло
Стадион: "Атлети Адзури Д'Италия", Бергамо
Дата: 06.04.2014г.
Час: 16:00
Съдия: Даниеле Орсато

Аталанта се намира на рекорден за клуба поход от победи в 6 кръга. Тимът не е губил от 7 кръга. Намиращ се само на точка от Парма, победата тук може да е това, от което се нуждае за мотивация към европейските места.

Сасуоло е на 5 точки от сигурността, а до края остават 7 срещи за клуба. Всяка точка има жизненоважно значение сега, затова целта трябва да е само победа.

Аталанта ще контролира топката в тази среща от първия сигнал. Сасуоло трябва да разчита на контрата и изчакването в отбрана, но все пак целта ще е нищо по-малко от победа. Аталанта ще изчака Сасуоло да загуби баланс след някоя атака, за да вземе победата.

Прогноза: Аталанта - Сасуоло 2:1

 

Катаня - Торино
Стадион: "Анджело Масимино", Катаня
Дата: 06.04.2014г.
Час: 16:00
Съдия: Джанлука Роки

Катания се намира на негативна поредица от загуби - 4 кръга. Изглежда надеждите за спасение в елита чезнат, но този отбор трябва да съкрати разстоянието до Болоня от 6 пункта.

Торино се намира на комфортна позиция в средата на таблицата. Цялата кампания Торо редува прекрасни представяния с разочарования. 

Гостите се намират в по-добрата форма, като могат да се възползват и от факта, че Торино реално няма достижима цел до края на кампанията. Алесио Церчи и Имобиле работят много за повиквателната си в Италия за Световната купа, и те пак ще искат да блестят, но Катания ще се бори за победа.

Прогноза: Катания - Торино 1:2

 

Фиорентина - Удинезе
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 06.04.2014г.
Час: 16:00
Съдия: Доменико Чели

Фиорентина загуби 5 точки в последните си 2 мача, така че сезонът им почти приключи, защото Наполи е на 12 точки напред. Заради Копа Италия тима вече се класира в Лига Европа, затова целта вече е постигната и тима може да се наслади на края на кампанията без напрежение.

Удинезе взе 7 точки в последните си 3 мача, но целта остава спасение в Серия А.

Гостите ще искат да се спасят възможно най-рано, но с наближаването на финала в Копа Италия, Фиорентина трябва да търси подобряване на формата си. 

Прогноза: Фиорентина - Удинезе 2:1

 

Парма - Наполи
Стадион: "Енио Тардини", Парма
Дата: 06.04.2014г.
Час: 21:45
Съдия: Мауро Бергонци

Парма взе само една точка от последните си 4 мача, макар 3 да бяха гостувания. Но тима все още е на шеста позиция в преследване на Европа. 

Наполи бе избутан на 9 точки зад Рома, когато вълците спечелиха през седмицата, но разстоянието до Фиорентина е голямо, така че тима е в баланс. Местата за Шампионска лига вече са целта за Рафаел Бенитес, който очевидно няма да се бори за титлата.

Амаури и Лукарели са наказани за домакините, а само Рафаел Кабрал е контузен за Наполи. 

След като загуби 3 пъти поред, Парма се връща на своя стадион, където винаги показва добра игра в този прекрасен за тима сезон. Наполи се намира в добра форма, а настроението е високо след победата над Ювентус. 

Прогноза: Парма - Наполи 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
157